| XoOxXo a întrebat:

as dori sa fac si eu aspecte pentru a le impartii cu alti membrii hi5.si asta imi scrie:Creează aspecte pentru tine sau pentru a le împărţi cu alţi membrii hi5. Dacă eşti grafician în formare şi vrei să-ţi vezi aspectele în mii de profiluri hi5, citeşte ghidurile şi specificaţiile pentru crearea aspectelor.

Si am incercat in toate modurile sa fac acele aspecte sa le trm. dar nu stiu cum trebuie am intrat la,, ghidurile si specificatiile" si aicea imi scria:

Creează un aspect pentru profil

Mai jos poţi găsi o listă de ilustraţii necesare pentru a crea un aspect pentru profilurile hi5. hi5 va examina aspectele pe care le trimiţi spre partajare înainte de a le face disponibile în Galerie. Ai răbdare până ce le vom examina!
ASIGURĂ-TE CĂ ASPECTUL RESPECTĂ URMĂTOARELE REGULI:

* Fără imagini cu drept de autor. Doar creaţii personale ale tale. Nu include sigle, desene animate, fotografii sau ilustraţii care nu au fost create de tine sau pe care nu ai dreptul să le foloseşti.
* Fără conţinut ofensator. Nu se vor aproba texte referitoare la nuditate, droguri, limbaj murdar şi discriminator.
* Grafică de înaltă calitate. Imaginile nu trebuie să fie pixelate, distorsionate sau estompate din cauza compresiei.
* Text lizibil. Toate cuvintele şi linkurile sunt uşor de citit?
* Fundaluri unitare. Dacă imaginile de fundal se repetă, verifică de două ori dacă repetiţia formează o imagine unitară.
* Doar promovare proprie. Dacă doriţi, puteţi include numele şi/sau adresa profilului hi5 o singură dată cu un font mic, în zona principală de modul. Nu se vor accepta alte adrese URL, nume de firme, sigle sau iniţiale.

Consultă Condiţiile de furnizare a serviciului dacă ai întrebări cu privire la instrucţiunile pentru conţinut.

Ai nevoie de ajutor pentru aspect? Intră în Salonul de chat Aspecte de profile hi5.
Descarcă şblonul Photoshop

Va rog ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| a1234509876 a răspuns:

Daca ai scris atat o sa terminam de citit la craciun!laughing

| XoOxXo explică (pentru a1234509876):

Daca iti trebuie 10 minute pentru o propozitie atc poate.

| a1234509876 a răspuns (pentru XoOxXo):

"ha ha! nu mai pot eu de ras!"eu abia am trecut in a treia! nu pot citi ca unu de-a saptea!tonguetongueloserloser
oau!"esti mai desteapta ca una care a dat bacul anul asta!applauseapplause"rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorvezi? asta e amuzant!