Probabil ca te place. Incearca sa ii dai semne si sa vezi daca iti raspunde. De exemplu intra in spatiul lui personal (fa-o in asa fel incat sa nu para ciudat) si vezi daca se da mai incolo. Sau mai poti sa incerci sa il faci gelos: razi la glumele altui baiat cand e el de fata si vezi cum reactioneaza (nu exagera totusi, altfel va crede ca iti place de celalt baiat si va pierde interesul). Bafta!
Mersi. Pe asta cu glumele altcuiva am incercat-o si reactiona repede spunand alte glume si incercand sa ma faca sa rad. Daca stateam langa cineva (fata sau baiat) intra repede intre noi spunamd ceva sau incercand sa ma gadile/sicaneze/sa ma faca sa rad
Atunci stii ca te place, doar un baiat gelos face asa si nu vad alt motiv pentru care ar fi gelos. Svt! )
Deci... Am revenit. Raspunsul tau m-a ajutat foarte mult. M-am dus la el si am inceput sa discutam despre asta. Acum suntem impreuna de o luna. Chiar m-ai ajutat!❤
Nu creeed, ma bucur asa mult sa aud asta! Sa va tina in continuare, Doamne mi-ai facut ziua mai frumoasa
Tot comportamentul lui denota ca te trateaza ca pe o: colega, prietena, posibil sora, nicicum ca o posibila iubita.