| Rebidulce123 a întrebat:

As dori să încep să fac exerciții. Mai precis să îmi măresc masa musculară. Nu am deloc putere, sunt foarte slabă, am 1, 60 m înălțime și 48 kg. As vrea să stiu ce exerciții, ce alimentație, când și cum să fac sport, cum să mă încălzesc înainte de exerciții, etc. Cât despre sala, nu pot să mă duc pentru ca locuiesc la sat și nu am mijloace de transport. Dacă trebuie să mă trezesc mai repede să fac exerciții, o voi face. Dacă îmi puteți spune ce exerciții, cât timp, etc. Cu mai multe amănunte. În principal cum se fac corect exercițiile. Va rog mult! Și multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| ppicopp a răspuns:

Salut, din punctul meu de vedere înălțimea corespunde cu greutatea, şi eu am la fel. Dacă ai şcoală îți propun să nu faci nimic, doar dacă vrei dimineata maxim 15 minute în care începi încălzirea de la cap in jos. Când vi de la scoala începi antrenamentul mai serios, trebuie sa dureze cel putin o oră maxim 2, fiind la inceput iti va fi mai greu. Începi încălzirea usor din cap până in picioare. După ce simti ca esti încălzită suficient, încearcă să sari de 10 ori cu genunchii la piept. Apoi încearcă să iti îți faci tu un program, cu exercițiile pe care le vrei. Alimentația trebuie sa fie normală, dar sa nu exgerezi cu grăsimi si dulciuri. Iti recomand ca dimineata asa manânci ceva usor astfel incat sa nu te simti încărcată, la amiază cel mai potrivit ar fi o mâncare consistenta, iar seara ceva usor fara multe calorii ca exemplu carne la grătar cu legume tine minte ca dupa ora 7 nu trebuie sa manânci nimic, nu trebuie sa-i sau stomacului de lucru peste noapte. Încearcă să bei multă apă, te va ajuta foarte mult. Fundă?

| Rebidulce123 explică (pentru ppicopp):

Multumesc mult pentru răspuns ( ͡°❥ ͡°)

2 răspunsuri:
| ppicopp a răspuns:

Salut, din punctul meu de vedere înălțimea corespunde cu greutatea, şi eu am la fel. Dacă ai şcoală îți propun să nu faci nimic, doar dacă vrei dimineata maxim 15 minute în care începi încălzirea de la cap in jos. Când vi de la scoala începi antrenamentul mai serios, trebuie sa dureze cel putin o oră maxim 2, fiind la inceput iti va fi mai greu. Începi încălzirea usor din cap până in picioare. După ce simti ca esti încălzită suficient, încearcă să sari de 10 ori cu genunchii la piept. Apoi încearcă să iti îți faci tu un program, cu exercițiile pe care le vrei. Alimentația trebuie sa fie normală, dar sa nu exgerezi cu grăsimi si dulciuri. Iti recomand ca dimineata asa manânci ceva usor astfel incat sa nu te simti încărcată, la amiază cel mai potrivit ar fi o mâncare consistenta, iar seara ceva usor fara multe calorii ca exemplu carne la grătar cu legume tine minte ca dupa ora 7 nu trebuie sa manânci nimic, nu trebuie sa-i sau stomacului de lucru peste noapte. Încearcă să bei multă apă, te va ajuta foarte mult. Succes! Fundă?