| AnnaMaria648 a întrebat:

Bună. As dori sa-mi fac un piercing în buric în luna august. Am auzit însă că nu ai voie sa mergi la plajă o perioadă după. Îmi poate spune cineva dacă este adevărat? Dacă da, cam cât timp și ce fel de "restricții" mai sunt.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, asa este, trebuind sa protejezi rana din buric, macar 1-2 luni, pana se vindeca f bine.
Apa piscinei, nisipul, praful, amestecate cu transpirata de la caldura soarelui, pot infecta buricul proaspat "gaurit" si poti face rana sau infectie masiva, ceea ce nu este indicat, pentru ca poti face septicemie.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Violleta2022):

Doamnă aveți cunoștințe nerd în toate domeniile. applause

| AnnaMaria648 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos. Dar dacă sa zicem ca îl fac în luna aceasta, sunt riscurile mai puține sa se infecteze în august dacă ma duc la plajă? Și aici ma refer ca eu momentan sunt în Germania și vin în august acasă. Și dacă îl fac acum în iunie, rana este ceva mai vindecata pana în august și ma pot expune la soare?!

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnnaMaria648):

Preferabil sa-l faci in yoamna tarzie-iarna, cand nu transpiri deloc si ai haine lungi, ca sa poti sa-l protejezi.
In luna asta nu ai de ce sa-l afci, fiindca este inceput de vara si rana din buric are nevoied e 3-4 saptamani sa se vindece complet ori in Iunie-sept. are toata sansele sa se infecteze din cauza caldurii si a transpiratiei.