anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as dori sa pun si eu o intrebare.am stat cu un baiat el avand 16 ani si eu 14 si colegii mei din clasa tot rideau si ziceau ca eu cu ala stau? si tot din astea. oare de ce? va multumesc pentru raspunsuri

6 răspunsuri:
| Pupily92 a răspuns:

Poate vroiau sa te necajeasca.nah.depinde si cum arata baiatul acela si ce fel de om era. si eu am patit-o. dar imi spuneau asa doar 2 baieti care vroiau cu orice pret sa fiu cu ei. un coleg de clasa si u prieten din copilarie.nu i-am bagat in seama si le-au trecut.

Răspuns utilizator avertizat
| Carlene a răspuns:

O da!
Mi s-a intamplat si mie chestia asta!
Acum o sa iti zic sincer!
Eu in liceu eram mai populara sa zic asa si m-am indragostit de colegul meu de banca care era un ' mic ciudatel' deh stia japoneza engleza si franceza fluent medii mari si toate cele. Avea parul brunet si mai lungut cu ochii albastrii!

Le-am aratat prietenilor mei ca este o companie placuta si pana la urma sau obisnuit cu el!

| drpopa a răspuns:

Invidie? ce conteaza parerea lor daca tu esti fericita?
ignorai cand vor vedea ca nu pot sa te necajeasca pe tema asta te vor lasa in pace, oricum daca gasesc alt subiect interesant vor uita sa rada de tine vor rade de altul nu le da satisfactie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupilly, pai e frumos baiatul nu pot sa zic ca arata rau dar nu stiu de ce toti comenteaza si zic asa