| Maryse a întrebat:

As dori sa slabesc 6 kg intr-o luna. Credeti ca e posibil?(am 15 ani) Nu imi permit sa imi fac abonament la sala. Ma gandesc sa fac sport acasa si sa ma limitez la mancare. As dori sa imi detaliati mai mult: ce ar trebui sa elimin din alimentatie, pana la ce ora sa iau cina etc. Poate imi puteti da si niste sfaturi in legatura cu eliminarea celulitei. Multumesc mult! Cel mai bun raspuns primeste funda.

3 răspunsuri:
| JUST44FUN a răspuns:

Ma eu am azuit de o dieta, eu am reusit sa slabesc 2 intr-o saptamana, iar vecii mei au slabit 30 intr-o luna sa revenim la ale noastre:reteta consta nu mai in carne,preferabil de peste,pui,curcan, iepure dar sa manci nu mai carne cu salata de orce, manci cat vrei si la ce ora vrei, am zis faza asta si la un doctor si o zis ca ii adevarat ca, corpul intra intr-un soc numai de proteine si nu mai primeste si altceva

| zer0 a răspuns:

Iti scriu doar sa nu faci prostia aia sa nu mananci dupa ora 6-7, nu manca cu 3 spre 4 ore mai inainte de ora ta de culcare, asa daca o sa mananci pana in 6 si te culci la 1-2 noaptea ce faci? rabzi de foame 7-8 ore? asta nu e bine.
In rest fa sport cat mai mult, alearga, inoata, joaca tenis. Nu tine diete aiurea, ai 15 ani si inca esti in crestere asa ca trebuie sa mananci bine. Daca vrei dieta du-te la doctor. Daca nu vrei sa te duci la doctor iti propun sa renunta la paine, la zahar si bineinteles fastfood.

| Elllliiii a răspuns:

Este posibil sa slabesti chiar mai mult, eu chiar am reusit in 2 saptamani am ajuns de la 64 la 59 de kg, bine.m-am si infometat, dar trebuie sa renunti la paine, dulciuri si sa eviti sa mananci dupa ora 6 seara, un pic de sport nu strica, este vara poti manca fructe de sezon, salata... mult succes iti doresc :*