| Mayyyyyy a întrebat:

As dori sa stiu:ce detesti cel mai mult pe lumea asta si de ce? un raspuns foarte surprinzator va primi o funda! multumesc!

Răspuns Câştigător
| Rozette a răspuns:

Cel mai mult pe lumea asta detest.sincera sa fiu, chiar daca o sa ma credeti ciudata. cerul. E atat de departe de mine, si niciodata in viata mea de aici, de pe pamantm nu am sa il pot atinge cu adevarat...Cand seara, el capata culorile rosiatice, ma gandesc mereu ca plange si ca vreau sa ii alin durerea. Dar nu pot, fiindca e atat de departe. Cand imi doresc cateodata sa-mi revad strabunica, ma gandesc ca e acolo, sus, pe un nor, pe cer, si ca vreau sa o revad. Dar nu pot, fiindca e atat de departe. Ma gandesc uneori ca, acolo sus, s-a risipit o mare pasare pheonix. As vrea sa vad una, sa o ating, sa simt cum ma frige, dar nu pot. Caci, acolo va fi mereu cerul, care e mereu si mereu ATAT DE DEPARTE. De asta urasc eu cerul uneori, dar uneori il si iubesc, caci e atat si atat de frumos.Cel putin, asta cred eu.

2 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

Nu o sa spun ceea ce detesta toti: minciuna tradarea etc...Eu cel mai mult pe lumea asta detest serpii.Sunt lipiciosi, scarbosi te musca pe la spate, si in acelasi timp sunt infricosatori.Cred ca daca as vedea unul as lesina...:d

| florina15 a răspuns:

Singurele lucruri pe care le urasc pe lumea asta sunt RAUTATEA si LACOMIA deoarece din cauza lor oamenii nu se inteleg si toata lumea vrea sa aiba cati mai multi bani ca sa poata trai in lux.Dar la ce folosesc astea daca nu avem prieteni si nu ne intelegem cu familia sau avem dusmani care ne pandesc mereu si ne vor raul...Ma tem ca lumea sa nu se duca de rapa mai ales cu criza asta, sa speram ca nu se va ajunge la vreau-n razboi(Doamne fereste) sau mai rau.Cred si tu esti de acord cu mine