| brokenangel2011 a întrebat:

as dori sa va povestesc un caz si sa mi spuneti ce credeti si ce e de facut.
am un prieten cu care in inteleg bine si care imi povesteste tot(el nu are o situatie materiala foarte buna). acest amic are cont p neogen si are pe site poze cu el. unul dintre utitizatorii site ului i s a parut ca ar avea haine cam saracacioase si s a oferit sa l ajute material dar fara sa afle parintii despre asta.prima data el a refuzat, iar tipul asta a zis ca daca poate sa l ajute la un proiect despre bts si ca el primeste bani si ii da jumatate si lui.amicul meu a fost de acord da i a dat mai multi bani decat ar primi pe proiect, dar proiectul nici nu i la dat iar acum mai nou i a facut cadou un iphon nefiind ziua lui. el se gandeste ca daca pentru lucrurile astea ii va cere mai tarziu alceva in schimb... voi ce parere aveti?
p. s. tipu e medic la spitalul de urgenta.

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Lol. Un bun samaritean laughing
Dar într-adevăr e ciudat. Eu în locul respectivului nu aş accepta absolut nimic şi aş cere nişte explicaţii. Really. Poate că într-adevăr tipu' care-i dă chestii nu vrea nimic în schimb, dar pare suspect.
Mai ştii, o fi unu' d'ăla ca în filme care are bani şi a aflat că o să moară şi n'are familie şi vrea să ajute străinii O. o
Glumeam big grin

3 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu cred ca ca crea ceva in schimb, chiar daca e mai ciudat, probabil el chiar vrea sa ajute happy

| HBK a răspuns:

Nu trebuie sa judeci omul dupa aparente, poate chiar simte nevoia sa ajute. Daca lucrurile pe care le primeste cadou, devine o obisnuinta, atunci e ceva suspect.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un doctor nu este amărât cât ar vrea el să pară, își ia ciubucul mereu!
Pur și simplu vrea să-l ajute, nu are nimic semnat cu el prin care să presteze ceva anume care să-i dăuneze lui!
Pa, pa.