Pur si simplu daca vrei sa ajungi undeva, trebuie sa ajungi cu cunostinte, nu neaparat cu note. Notele sunt doar o imagine, pe care majorittea si-o fac copiind. Eu te sfatuiesc sa nu intri in panica si sa incerci sa fii atenta la pregatirea de la matematica si sa incerci, sa faci tot efortul sa recapitulezi si sa prinzi din nou firul lectiilor, matematica si romana fiind cele mai importante, ai grija ca dai examen. Si eu m-am mai delasat. Dar incerc sa nu pierd firul materiei, sa ma mentin cat de cat. Stiu ca e mai grea clasa a 8-a dar da tot ce ai mai bun sa incerci sa inveti si sa fii atenta, nu pierde nicio ocazie de a invata mai mult si de a intelege mai bine. eu sunt tot a 8-a si daca ai nelamuriri pe la romana poate te mai ajut eu (la matematica nici eu nu ma descurc) id-ul meu: mihaelootza_rbd_mata mai vorbim
Sincer am avut numai medii de 9 si de 10 in clasa a 8a.
La matematica faceam pregatire. Profa imi arata un exemplu de exiercitu si eu lucram exercitii asemanatoare singura. [Cam 20]. Apoi ea ma verifica sa vada unde am gresit. Si tot asa.
La romana aveam un prof super bun si nu invatam niciodata. Eu prindeam totul din clasa. Daca nu poti face asta incearca sa inveti tu acasa.
Daca esti dupa amiaza la scoala poti sa te scoli dimineata si obliga`te sa faci ceva. Adica daca te scoli la ora 9 nu sta pana la 9 jumate in pat. Fugi repede si imbraca`te si apoi mananca si asa vei avea mai mult timp. Apoi ia-ti orarul in fata si ia fiecare obiect in parte si incepe sa inveti. Fa exercitii, probleme, invata. Sigur vei reusi sa ai medii mai mari si note mai bune.
Daca esti dimineata e si mai perfect. Vii de la scoala si manaca repede ceva, si incepe sa inveti. Ia fiecare obiect si... Mult succes..
Eu sincer nu as putea spune ca am un secret.Sincer in semestrul 1 din clasa a8-a si au o dadusem in bara si am ajuns sa ma intreb ce naiba se intampla.Atunci a fost momentul in care am realizat ca in loc sa-mi rezerv cateva minute pentru a citi lectia si apoi sa merg la ai mei sa ma asculte, acum stateam la calculator si stingeam monitorul de fiecare data cand intra cineva in camera.Asa ca mi-am organizat programul astfel incat sa am timp de amandoua.In semestrul 2 din clasa a 8-a toti profesorii au fost mult mai ingaduitori si ne-au dat note mai mari pentru a ne ajuta sa intram in liceul in care dorim.Desigur ca asta depinde mult de profesori...eu oricum sunt sgura ca vei reusi sa iti imparti programul. Totul se poate rezolva daca vrei si vad ca chiar vrei.Mult succes!
Mai parerea mea este ca trebuie sa ai si capacitatea de a invata mai repede pentru a prinde lucrurile fiind ca la mine profesorii astia dicteaza de zici ca turuie si nici nu stiu sa explice.
Eu sunt tot a 8-a si sunt in stare de corijenta la chimie, pur si simplu nu inteleg nimic, aia ne preda teorie si la tabla ne asculta pe fiecare cu cate o problema, noroc ca mai e tabelu periodic dar si pe ala trebuie sa scrie valentele ca altfel e de dat la gunoi
E rau pentru tine ca iesi la 6 eu ies la 1
Pfff, nu ma prea ajutati. Voi imi povestiti acum, dar spuneti-mi mie personal cum sa fac
Diorrus întreabă: