Citit odata la toate si intles
in afara de geografie, ca sa o intelg trebuie sa stau o zi intreaga cu cartea in brate
Care au NOTE f mari.(FARA COPIAT)... hai sa fim seriosi cine nu a copiat niciodata minte pe fata e din instinct cand nu stii ceva sa te uiti la altii si e o arta copiatul pe care nu multi o stapanesc
Da ai scris ceva, nu gluma. Eu una sunt in clasa a 8 a si am numai medii de 10 (e si in jur de 1-2 medii de 9 pe an), de aceea mi-am permis sa raspund. La mine, 'secretul' notelor mele mari este atentia. Sunt foarte atenta la ore, si majoritatea chestiilor le retin din clasa. Fa-ti absolut toate temele caci te ajuta sa aprofundezi ceea ce faci in clasa. Programul pe care ai putea sa'l faci ar trebui sa il respecti. Eu, cel putin, cand imi fac un program de genu' : 8. 30-8. 40 tema engleza, 8. 40-9. 30 tema+invatat mate, il respect asa din instinct, nu stiu.
A si mai incearca sa inveti, sa-ti faci temele fara a fi distrata de calculator, televizor, caine, etc. Succes mult, si sa ai bafta la examen.
Intai gandeste-te un pic, te intereseaza chiar asa de mult un liceu foarte bun? sau vreai doar sa inveti astfel incat la orice facultate vrei sa intri la bugent si sa faci fata cu usurinta?
eu sunt in a 12, sunt intr-un liceu cam slab la mate-info si vreau medicina, si stau uneori sa ma gandesc ca infara de prieteni multi si ca nu am pierdut prea multe, si in plus au fost 3 ani si ceva usori... iar acum pentru facultate nu est eun dezavantaj din ce liceu plec(in afara de cei care sunt pe profil bio-chimie)
deci daca scoti o medie de admitere la liceu de peste 8. Pentru ca intri la un liceu bun, la un liceu la care notele nu vor fi un stres continu si poti sati vezi de viata de liceana...
hei, inveti bine, fi imapacata si multumita de radamentul tau, chiar daca altii sunt mai sus.
iar pentru facultate tot o sa trebuiasca sa te zbati pe cont propiu, asa ca din ce liceu esti nu este un avantaj sau dezavantaj major
Am un rasp pentru tine...ccopiaza asa fac nu mia asta am trecut un test cu brio de la copiat fara sa fiu prins
In viata mea nu am mai vazut asa o intrebare! \Nu stii sa inveti?
Citesti, intelegi si bagi la cap. Foarte simplu. Nu te mai bazezi pe copiat si lasi mediile ca e mai important ce ai in cap. Eu sunt a 9-a la o clasa de mate-info si am multi colegi care nu fac fata si vor sa se transfere la filo. Gandeste-te foarte bine unde vrei sa dai, si fii atenta la ore
Mda.msSi stiu sa invat dar mi-a iesit media 9, 36 intr-a 7-a si in a 6-a 9, 53..."Si vreau totusi sa le am mai mari