| Ioana05_2349 a întrebat:

`Buna :* as` dori si eu niste statusuri`, daca` se poatesadsadsad, pentru poze la hi5`, de dragoste:X, supararesad, indiferent:*! multumeschee hee

Răspuns Câştigător
| Dreamin a răspuns:

Plec. dar o sa ma intorc.candva.
Plang. dar o sa rad.candva.
Nu'mi pasa. dar mi-a pasat.candva.
Nu mi'e bine. dar o sa'mi fie bine.cadnva
Tu ai nevoie de mine. si eu am de tine! ti-as sugera sa treci peste mandria de sine!
Urask - cand m` minti sh ai impresia ca t` credtime out, cand incerci s` ma pr0stesti sh ai impresia ca ti-a mers
Ai dreptul sa visezi ca el te vrea, insa nu stiai, inima lui e doar a mea
Realitatea` bate si platoul de filmare` … Viata` e frumoasa fara efecte speciale`[love struck]
Imi tot repeti ca tu nu esti ca ei Ca tii la mine si vrei sa ma cuceresti Imi pare rau, dar stiu de fapt ce vrei Te prefaci si ma plictisesti
Aminteste-ti zborul muzicii mele in mintea ta...lasa-ma sa cred ca inca nu ai uitat ritmul.
Te MaturiZezi ` prea greu. Sa stii` ca eu nu sunt MaTa `. sa te iert mereu.
d azi iti spun Pa- Pa. ramai scumpete cu ea--
Fa'ma nebuna spune'mi ca visez prea mult, dar nu imi spune ca nu am pentru ce sa lupt. Nu te asculttt! happy--.--
Sti vorba aia, unde am scuipat nu` pup, las pe altele sa linga laughing---
am 16ani. spui ca gandesc bine! ai avea un shoc daca ai afla ce gandesc despre tine!

3 răspunsuri:
| Shuellen a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/

Te iubesc pentru cã în altã viatã am murit pentru tine, ultimul tãu sãrut conducându-mi sufletul cãtre lumea divinã :x

Tu comentezi de altii, dar uitã-te la tine! Ea stie sã tsinã un smecher, tu de abia te tii sã nu faci pe tine.

Si daca-i fi un zmeu, as vrea sã fiu eu vântul, sã am grijã cã n-atingi niciodatã pãmântul.

Cu tine am uitat de necazuri, probleme.

Da. îmi plac momentele alea în care iei foc cã nu vreau sã-mi dezvãlui sentimentele! :x

Stii... mereu ma faci sa zâmbesc, si când îs nervoasa, sa ma linistesc!

Mi-a ajuns sa te privesc, ca sa simt cât îmi esti de drag!

Cea mai mare frumusete este cea invizibila pentru ochi, dar vizibila pentru inima.

Si totuşi, imi rezerv dreptul de a mă comporta ca o scorpie :>dacă sunt tratată prost!

Nu mai adun de jos ce am aruncat...

Era vocea lui, aveam o grijă incredibilă să nu-i rostesc numele nici măcar în gând, şi am fost surprinsă că la auzul ei nu am căzut în genunchi, şi nici nu m-am tăvălit pe jos din cauza durerii provocate de pierderea lui. Dar nu simţeam nicio durere, absolut nimic

Adânc în sufletul meu ştiam un lucru, şi anume câtă putere îţi dădea dragostea să distrugi pe cineva

O femeie are forta sa surprinda, mentine frumusetea, opiniile si iubirea! Unicul lucru gresit e ca uita cat de mult valoreaza

Dragoste, dorinta, dor, a meritat, Nu regret nici un moment întâmplat. În visul frumos care s-a terminat.

Dar comportamentul tău e la fel de rău. Eşti exact ca şi mine când vine vorba de iubire.

Nu-i nimic, pentru că ador felul în care mă minţi doar ca să te scoţi.;); x

Te rog frumos să taci şi să nu mai aberezi, că de la o vreme începi să mă stresezi... aşa că te rog frumos cu mine nu mai ai ce discuta, de azi înainte tu nu mai faci parte din viaţa mea!:x

Îţi mulţumesc că nu trebuie să mă repet. fiecare cu viaţa lui. când îţi spun ascultă-mă. ştiu ce îi mai bine şi pentru tine şi pentru mine!

Au fost si clipe placute. Impreuna am facut multe. Dar nu stiu ce s-a intamplat. dintr-o data te-ai schimbat :)

Mereu îmi reproşezi că sunt indiferentă. dar oare uiţi că tu m-ai învăţat să fiu aşa? :D

Te-ai întrebat vreodată câte ai să pierzi dacă dai persoană iubită la o parte doar pentru un moment plin cu orgoliu?;(

Şi ştiu că atunci când o să ne fie greu. o să ne fie bine pentru că eu te am pe tine şi tu mă ai pe mine. Lasă lumea să vorbească. e invidioasă pe prietenia noastră.

Lasă-mă să cad, să plâng, să râd, să simt... Căci şti mai bine ca toţi. chiar dacă mă răneşti. tu şti că indiferenţa mea mă face mereu să zâmbesc.

Nu vreau să renunţ la tine, aşa că pregăteşte oriunde de luptă. vreau să am iubirea ta.

Te iubesc, şi mai pus într-o zi să aleg între tine şi ei... şi eu ţi-am spus : " Îmi va fi dor de tineee. " :)) :x.

Sunt o fetita si sunt foarte cuminte. vorba vine. asa cum vine asa si pleaca.

Nu ai cum să uiţi toate aceste momente, care acum sunt doar nişte simple sentimente :-j. Dar niciodată nu am ştiut să te apreciez, poate de frică să nu te pierd. :(

| Dreamin a răspuns:

Si sa nu crezi ca mie imi e usor. aparentele inseala_
si in gand raman doar cateva amintiri...si cand te gandesti la ele uneori uiti sa respiri.nu uita ca u ai ales sa te indepartezi
numai am motive sa lupt pentru tine. tu ai ales sa te indepartezi...de maine nu ma mai vezi Mai tarziu va fi prea tarziu
numai esti la fei de aia mai pierdut. daca tot te simbi schimbate cum erai la inceput poate doar asa iti vei aminti clipele frumoase.visele ce nu se uita niciodata.
continui sa visezi la ceea ce nu se poate intampla-. e absurd...cum te uiti in jur.sa terminam numai ai nimic acum
Si maine tu inca speri sa va-mpacati E ca un drog si numai tu te-ai intoxicat
Hai sa dam timpul inapoi sa vad daca iti aduci aminte. Cand eu ti-am spus ca te plac si ai ramas fara cuvinte...:X
Poate ca timpul te schimba daca tu nu esti in stare!
te doare cand vezi ca nu'mi pasa.si iti zic mereu.nu mai conteaza lasa
poate motivu ptk care ne uram.este ca nu suportam faptul ca ne iubim
poate acum nu ai chef nici sa o bagi in seama. dar daca maine dispare, ai sa vezi ce mult inseamna
Oare. Fara ea ai fii la fel? Da oare. Fara ea te`ai simti altfel? Caci daca e departe, nu te mai simti intreg. Spui : " Pune-o intr-o mie de fete ca tot pe ea 0 aleg " `!love struck.
Si'ar dori sa mai aiba motive sa lupte. Dar e tarziu!
nu te vrreau pe tine. cel de azi. cel schimbat. vreau inapoi baiatul ala caruia o data i-a pasat
esti locu in care intotdeauna m-am intors. tu ma aduci mereu la normal cand is intoarsa pe dos
Te detestistraight face`. O vezi cum pleaca cu ochii goi! Tu prea mandru s`o opresti...crezand ca vine inapoi
sper sa intelegi ca n-am sa mai fiu la fel daca tu ma ranesti.chiar daca nu o fc intentionat. tu tot gresesti
•As vrea sa te mai Cred Cand imi Sp Ca ma Iubesti, as Vrea sa Cred in tine, dar sunt doar Cuvinte, de Care, Crede`ma m`am Saturat•
0 sa-ti aduci aminte d 1000 d 0ri ca`ai avut odata 0 papusaa`!
Esti primul sincer care as vrea intr-o zi sa se intoarca.
ptk stiu ca e mai bine asa.ptk viata ta se va schimba odata cu plecarea mea
Ar fi degeaba vesel! S`ar umple degeaba scara, daca n`as fi eu acolo sa`mi aprind tigara`!
Insa, sufletul vorbeste cu mine si ma roaga sa nu`i mai amintesc de tine`!
aiurea ma mint ca nu-mi pasa, aiurea spun ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bine. Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine
e momentul sa-ti incepi alt capitol in viata. cea fost, a fost, mai ai un drum foarte lun in fata.mai departe uita tot ceai patit pana acum.caci drumu acela n-a fost bun deci trebuie s-o iei pe alt drum
uneori par ceea ce nu sunt. dar cred ca e mai bine
da stiu kau fost prea multe ploi si neam promis ca daca cade unu, cadem amandoi prea multe ploi.chiar n-am vrut sa mangai alt chip. dar cu amintirea ta in piept, nu pot fi fericita
sunt gata sa traiesc o alta viata.sunt gata sa afisez zdrentelor o alta fata

| Dreamin a răspuns:

Skzk am pus sttusurile asa dar nu ma lasa sa le pun impreuna zicea ksunt prea mltesemne de punctatie. Fundabatting eyelashes?