| malinutza023 a întrebat:

As dori si eu niste statusuri de dezamagire in prietenie. Funda

Răspuns Câştigător
| HellGirl666 a răspuns:

☮ Bună.
Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
A fi tradat de un prieten e mai rau decat a fi calcat in picioare de acesta.
---Prietenii sunt ca o pereche de pantofi : cat sunt frumosi,noi si ti se portivesc, ii porti ';' iar cand te plictisesti de ei, ii arunci.
-----Cineva mi-a batut la poarta, l-am lasat sa planga pe umarul meu, iar acum, rade de sus, fara nici un pic de regret.
Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
O prietenie falsa duce la durere nesfarsita:asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza.

O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr.o lacrima si se termina cu un sarut

Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie...
Ce trist e sa realizezi ca ceea ce simti tu pentru mine e doar prietenie cand eu pentru tine simt o iubire adevarata

Intr-o zi iubirea s-a intalnit cu prietenia. iubirea o intreaba pe prietenie: daca eu exist, tu ce rost mai ai?::prietenia raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima

Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân … înseamna ca n-au fost

Prieteni adevarat? ha...Nu exista! Toti, mai devreme sau mai tirziu te tradeaza! Prietenii se schimba, iar tu ramii acelasi!

0 răspunsuri: