Buna eu in locul tau, pentru ca se apropie sarbatorile as propune persoanei de langa mine sa iesim la un film " romantic " o cina in oras. nu stiu ceva frumos sa ii ramana in minte. o plimbare seara prin parc cand e ger afara, saruturi, imbratisari... acum vin sarbatorile si poate petreceti cateva seri impreuna sti tu ( " Colinde / un ceai. " ) sper ca te-am ajutat Pa Pa :*
Buna, Lavi.Frumos din partea ta ca vrei sa-i arati cat il iubesti. Dar cuvintele acelea trebuie sa vina de la tine. Ceva sugestii:
te uibesc mai mult decat viata
tin atat de mult la tine...
esti totul pentru mine...
sper sa te inspire
Buna!
Ce zici de un tablou inramat frumos cu voi 2? Acum, depinde si de preferintele voastre.
Succes!
Pa, pa!
"Ai parut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai intunecate si nepatrunse ganduri.am stiut atunci ca trebuie sa vin la tine.de atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastra, fiecare rasarit e prntru noi iar apusul e doar o chestiune de timp. te-am asteptat cum asteapta desertul ploaia esti ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde sa caut.erai langa mine, dar ce mult mi-a luat sa te gasesc...sa-ti spun cat te iubesc. e poezie prefer doar sa-ti arat... dragul meu."