| Lavy_5428 a întrebat:

As dori si eu o amintire frumoasa prin care sa-i arat prietenului meu cat il iubesc... Ma puteti ajuta? mersi frumos laughing

Răspuns Câştigător
| J0hn a răspuns:

Buna happy eu in locul tau, pentru ca se apropie sarbatorile as propune persoanei de langa mine sa iesim la un film " romantic " o cina in oras. nu stiu ceva frumos sa ii ramana in minte. happy o plimbare seara prin parc cand e ger afara, saruturi, imbratisari... acum vin sarbatorile si poate petreceti cateva seri impreuna sti tu ( " Colinde / un ceai. " ) sper ca te-am ajutat Pa Pa :*

3 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Buna, Lavi.Frumos din partea ta ca vrei sa-i arati cat il iubesti. Dar cuvintele acelea trebuie sa vina de la tine. Ceva sugestii:
te uibesc mai mult decat viata
tin atat de mult la tine...
esti totul pentru mine...
sper sa te inspire

| Shinen a răspuns:

Buna!
Ce zici de un tablou inramat frumos cu voi 2? Acum, depinde si de preferintele voastre.
Succes!

Pa, pa!

| Eu_7539 a răspuns:

"Ai parut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai intunecate si nepatrunse ganduri.am stiut atunci ca trebuie sa vin la tine.de atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastra, fiecare rasarit e prntru noi iar apusul e doar o chestiune de timp. te-am asteptat cum asteapta desertul ploaia esti ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde sa caut.erai langa mine, dar ce mult mi-a luat sa te gasesc...sa-ti spun cat te iubesc. e poezie prefer doar sa-ti arat... dragul meu."