Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
1.Se zice că de ce ţi-e frică, nu scapi!
Mi-e frică să mă trezesc lângă două blonde focoase!
2.Adesea, oamenii uită că una din componentele importante ale dragostei este voinţa de a iubi.
3.În iubire, totul se schimbă, toate devin însemnate: dintr-un nimic se naşte un colos.
4. Poţi să pleci, nu te ţine nimeni în lesă, dar atunci când te vei întoarce, eu nu voi mai fi acolo, aşteptându-te.
Când ma uit în oglindă mă văd tot mai trecut,
înainte foarte mic acum un copil adult
De multe ori mă-ntreb, oare cât o sa mai ţină, Oare câţi or să plece şi-or să vină?
Sunteți cei mai buni frați, fără semne de-ntrebare... Da' eu nu sunt cea mai bună soră, și-asta ma doare.
Mai am atâtea de făcut! Tată, nu mă lua la Tine... Da dacă îi iei pe cei din inima mea, ia-mă și pe mine!
.
Poate fizic mai exist, da' sufletu' mi-e între scânduri.
Dar e în zadar să mai visezi când vezi că asta ți-e soarta.
Câteodată tăcerea e mult mai importantă decât cuvintele.
Ar fi prea simplu să sufli;
şi într-o clipă să dispară toate grijile
Nu ştiu dar;
cei care spun una şi fac alta îmi par. ridicoli.
Sunteţi prea mulţi cei care-mi ştiu numele;
şi prea puţini cei care-mi cunosc povestea
Doare când cineva te dezamăgeşte, nu?
Atunci tu de ce îi dezamăgeşti pe ceilalţi?
A ierta nu înseamnă a uita.
Cum a uita nu înseamnă a ierta.
Şi am învăţat o chestie.
Cu cât încerc să-mi planific viaţa, cu atât mai repede se dărâmă visele mele.
Ajungi să cunoşti cu adevărat o persoană;
atunci când o laşi să decidă singură.
Viaţa mea nu se opreşte la o dezamăgire din dragoste.
Chiar dacă acum îmi este greu, voi triumfa într-o bună zi.
A doua şansă;
o merită doar cei care n-au completat-o bine pe prima.
Du-te la ea, poate tie mai bine!
Nu te grăbi s`arunci tot ce iubeai odată!
Gelozia nu este nimic altceva decât teamă. Teama că nu eşti important pentru persoana iubită.
Trebuie să ai motive puternice ca să spui "urăsc".
Dar nu trebuie să ai niciunul ca să spui "iubesc".
De ce sunt atâtea reguli despre cum trebuie să te comporţi cu "acea persoană"?
Până la urmă, tot la o poveste de dragoste se rezumă şi la aceleaşi cuvinte. Nimic nou sub soare. ^_~
Ne place să ghicim ce este în sufletul altora, dar nouă ne este teamă să pătrundem într-al nostru.
Mă vorbesc toţi de parcă mă cunosc
Fără să ştie cine sunt sau nici măcar cine am fost.
Omul învață din greșeli. Dar oare când greșește învaţă?!
Dacă am trecut peste, nu înseamnă că nu îmi mai pasă.
Doar că nu mă mai întorc de unde am plecat. ♥
Prefă-te supărat, îi răneşti pe ceilalţi. Prefă-te fericit, te răneşti pe tine.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.116.88.147) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro