| Adell2010 a întrebat:

As dori un sfat de la voi legat de complexul pe care il am fata de aspectul meu fizic. Din cauza asta uneori nu-mi vine sa ies nici pana la colt. Sunt si mica de statura am 1.56 acest lucru ma demoralizeaza si mai tare. Idee e ca in generala colegii mei "minunati"(baietii) au avut grija sa-mi zica aproape in fiecare zi ca sunt grasa urata jegoasa etc lucruri care m-au afectat foarte tare desi eu sunt o persoana care nu tine cont de ce spune lumea din jur(asta pana cand vine vorba de aspectul fizic). de fiecare data cand mai zaresc vreo fata frumoasa ma intreb de ce nu pot sa arat si eu ca ea.si lucrul acesta se intampla inconstient. e ca o pata pe creier..si ma lupt de ani buni cu asta.

4 răspunsuri:
| 亚历山 a răspuns:

Lucrurile mici sunt frumose si ajung repede la inima nu mai asculta barfele ...eu cand aud ca sunt barfit descopar si eu lucruri noi despre mine pe care eu habar nu aveam ca le am laughing Te pot ajutahappy daca vrei da-mi mesaj cu Id tau pa-pa ai grije de tine

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Dar si eu-s micuta de statura, am 1.58! Si nu trebuie sa-ti pese ce spun altii. Mai bine uratica decat o cu**a!winking
Stai draga mea linistita, ca o sa cresti si o sa le intreci pe toate fetele astea care acum zici tu ca-s ''frumoase''winking
Bafta!

| MrsMalik1D a răspuns:

Bună!

Ciudat cât de diferiţi pot să fie oamenii. Tu eşti complexată pentru că eşti scundă, altele pentru că sunt înalte.
In clasa a V-a aveam 1, 54 şi să ştii că nu e un avantaj să fii înalt.
Cât despre ce spun/spuneau băieţii, cred că toate trecem măcar o dată prin asta.
Să ştii că şi eu îmi pun aceiaşi întrebare ca şi tine când văd o fată mai frumoasă şi asta mă deprimă uneori.
În definitiv, nimeni nu e perfect şi trebuie să ne acceptăm fiecare înfăţişarea.

Smile, you're beautiful!

| MarraSweet9 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pese ce spun ceilalti. Lasa baietii ca sunt prosti, dar cand e sa arunce cu vorbe sunt cei mai buni. Nu trebuie sa ai complexe. Eu sunt clasa a 9a si am 1, 58. Stai calma tot mai cresti. Iar daca nu mai cresti nu e nimic. O fata scunda poate purta tocuri cat de inalte vrea, o fata inalta nu poate purta pentru ca depaseste toti baietii si nu ami are cu cine "dansa la petreceri". Nu-ti face griji, conformatia fizica se poate schimba.