Ca nu cumva, peste cativa ani, să plimbi roaba, daca acum nu-ti place sa tii in mana stiloul sau pixul.
Tu de ce crezi? Pune-ti intrebarea asta. De ce e important pentru tine sa inveti? Care ar fi consecintele daca nu ai invata? Poate ca ai ramane repetenta? Ce s-ar intampla in cazul asta?
Imi pare rau, dar temele scolare sunt interzise pe acest forum, fiind unica ta datorie de elev, sa gandesti, sa inveti si sa-ti faci singura temele.
Succes la invatat si facut teme!
Cateodata dai niste raspunsuri asa de în scârbă incat ma intreb de cate ori pe minut vomiți atunci cand trebuie sa intri pe site-ul ăsta!
Ia de citeste regulamentul forumului, ca sa vezi de unde vin raspunsurile astea!
Si daca nu-ti plac raspunsurile mele, esti libera sa mergi mai departe si sa ma ignori.
Aici te contrazic. Intrebarea lui nu este o temă ci o dilemă.
Daca i-ar fi plăcut scoala, nu punea asemenea intrebare.
De fapt, intial apostat o cerere pentru o tema scolara, dar a revenit si-a re-editat topicul, ca sa nu arate a tema
Am inteles. Eu doar pe asta am vazut-o.
Te salut din Romania.
Salutari si de la Sydney!
Să ai o dupa amiază de duminică cat mai placuta!
Multam frumos!
Acum relaxare in casa, la aerul conditionat, ca-s 33 de grade afara.
O duminica frumoasa sa aveti si voi!
GANDESTE-TE
Inveti pentru tine! Nu pentru parinti, nu pentu ca a intra in competitie cu colegii tai.
daca inveti bine si reusesti sa inaintezi scoala /facultate, ai un viitor mai bun, un serviciu care sa iti ajute in viata.
sev întreabă: