Metode naturale sau? Exista o operatie, dar daca nu te intereseaza poti oricand sa faci baschet, inot, diverse alte exercitii. (stiu ca erau unele, insa te ajutau cu maxim 5 cm, nici aia garantati) Depinde si ce varsta ai, ca poti bea oricat lapte la 50 de ani ca nu te mai ajuta, conteaza si inaltimea parintilor etc. Cel mai bine te apuci sa faci un sport / niste exercitii sau sa incerci sa iti accepti inaltimea. Sau operatie. (desi hai sa nu)
Din ce știu sportul ajută mult la creșterea în înălțime, precum:
-Basketul
-Înotul
-Chiar și mersul la sală uneori, dar depinde mult și de vârsta ta, oricum, cred că ești ok așa cum ești și dacă totuși nu reușești cu, creșterea, poți fi cea mai bună variantă a ta și asta te face special.
Cel mai important e sa iti asiguri alimentia nu fast food kfc, mc, shaoworma si alte minuni, nu sportul x sau y, sportul fara mancare e aiurea.Somnul minim 8 ore pe zi, sa te culci inainte de 12 noaptea.Conteaza si la ce ora dormi si cand te trezesti.Fa un sport care te ajuta sa te dezvolti,daca nu, mergi la sala,cresti chiar daca ridici greutati,pe Youtube,canale: Greg Doucette,Alan Thrall, Strength Camp(Elliot Hulse are video mai vechi), Will Tennyson.
Postura e importanta din nou, fa exercitii de streching pentru spate si gat, sunt pe Youtube foarte multe, fetele de obicei se descurca
dydda întreabă: