Spune-le ca asta iti doresti tu cel mai mult si sa te lase sa iti pui percing in loc de cadou de craciun...de exar fi mai misto daca ti-l-ai pune in buza
Nu o sa fie greu cu parintii. si eu am trecut prin asta. eu mi-am luat cerceii de la www.getwild.ro. recomand!
Pai...eu pe ai mei i-am convins.cum.depinde de fiecare parinte cat e de"modern" cat e de intelegator etc.eu i-am zis ca asta vreau cel mai mult(asta a mers si cand am vrut caine) si ca am sa suport consecintele de asemenea poti face la fel cu ceva eventuale complectari de ex:arata f bine am auzit ca nu doare si bla bla. parerea mea in spranceana cu toate ca nici acolo nu imi place eu mi-l fac in nassucces!
Pai fa cum am facut si eu: am insistat o vreme ca vreau pierce (in cazu' meu in limba) si dupa un timp cand i-am prins in toane bune am inceput sa vorbesc despre pierceuri. Le-am spus ca daca in scoti 2 ore in primele 6 luni se astupa si blabla si nu se mai vede gaura etc. Si intr-un final mi-au zis ca ma lasa sa-mi-l dau vara asta da' la sfarsitu' verii sa-l scot ca sa mi se inchida gaura! Da' poate ii convingi tu sa il tii permanent. [: Si mai fain e in buza. Asta e parerea mea. Depinde de tine de aici inainte! ^.^
Eu am in limba si il ador. Prima data nici mama nu o vrut sa ma lase sa mi`l fac. Apropo am 14 anishori . Oricum, mi l-am facut de o luna si nu regret ca mi l-am facut.
Eu le-am spus ca mi`l doresc foarte mult, si ca as aprecia foarte mult daca m-ar insoti cand ma duc sa mi`l fac, si dupa aia am cautat informatii despre cum sa am grija de el, ce se poate intampla daca n`am etc. la mine a mers, la unii nu. Ce sa spun, o iubesc pe mama heeh !
Oricum succes cu convinsul mamei, nu-i chiar asa de greu :*.
P. S. Merita sa ti`l faci!
daca vrei sa ma mai intrebi ceva ~ dyana_skumpyk08 [mess]
In buza e cel mai fain
Poti sa le spui ca asta iti doresti cel mai mult si ca ar fi o mare surpriza, si te dai si tu pe langa ei, devii mai silitoar(e), iei note bune, pentru un mom. , pana cand iti dai, s dupa poti face ce vrei.