| Oάηά a întrebat:

Bunawinking
As vrea daca puteti sa-mi dati niste sfaturiwinking
Am fost asta vara cu un tip 3 luni dupa s-a despartit de mine si s-a combinat cu cea mai buna prietena a meastraight face. in continuare am ramas prieteni toti 3 prieteni chiar daca pe mine ma cam deranjat aceasta situatie dar in fineoh go on. dupa ei s-au despartit in toamna...si dupa s-a combinat iar cu mine pe la Craciun vreo 2 saptamani dar el de fapt isi batuse joc de mine:-|. Nu ne'am mai vorbit timp de vre'o 5 luni dupa s-a bagat iar in vorba cu mine si si'a cerut scuze pentru ceea ce a facut in trecut si ii pare foarte rau.acum suntem din nou prieteni si ne intelegem foarte bine.cateodata face gesturi >tandre8- dar daca cineva il intreaba daca e ceva intre nou zice ca suntem doar amici dar el cu mine face gesturi tandre.ne intelegem foarte bine dar nu inteleg ce e in capul lui. ajutati-ma plizz. Funda mersi:*

Răspuns Câştigător
| BI_4460 a răspuns:

Sincer oana eu cred ca nu vr o relatie serioasa. Si nu e fost ft frumos ce a facut...sa umble cu 2 prietene sad opinia mea este ca ar trebuie sa il uiti, sa iti cauti pe cineva care sa te merite cu adev :*

1 răspuns:
| c4t4lin a răspuns:

Poate doreste ceva anume de la tine straight face