| NickiMary14 a întrebat:

As vrea niste sfaturi distractive : as vrea sa-mi fac ziua cu una dintre prietenele mele cele mai bune acasa, o petrecere in pijama, cealalta nu poate fi prezenta, e plecata, as vrea sa-mi spuneti ce am putea face o noapte intreaga fara sa deranjam parintii mei noaptea, am si camera mica cu spatiu mic, ma gandeam sa ne uitam la niste filme, sa stam pe net etc! Ati putea sa ma ajutati sa facem ceva mai amuzant sa nu ne ia somnul!? big grin Funda! (Apropo : scuzati categoria)

2 răspunsuri:
| AndreeaaD a răspuns:

Nu prea se poate numi petrecere avand in vedere ca esti doar cu o prietena insa e foarte dragut.
Va puteti uita la un film,va puteti juca ceva(carti,remi etc),ascultati muzica,probati haine si faceti diferite combinatii, machiati-va una pe cealalta, coafati-va apoi faceti poze trasnite, ar mai fi o ideethinking sa faceti karaoke insa ai zis ca nu vrei sa iti deranjezi parintii, poti totusi sa incerci.Cititi reviste de moda, faceti-va unghiile, spuneti povesti de groaza, daca simtiti ca sunteti obosite puneti-va in pat dar nu va culcati, vorbiti in soapta.E foarte amuzant si va trece somnul imediat.

| DeeVee a răspuns:

Ati putea inventa jocuri. Spre exemplu : puteti imita anumite cunostinte; jocuri de cuvinte; faceti un jurnal comun doar pentru voi doua; va puteti filma in timp ce faceti un lucru mai crazy ( in sensul bun); etc. Mult succes.

Dee.