Daca tie nu iti mai place baiatul, spune-i in fata, decat sa sufere mai tarziu, mai bine acum. Nu va mai faceti rau unul altuia.
Draga mea...
cred ca nici tu nu sti ce doresti de la viata, probabil o fi din cauza varstei? pe cel care il placi, e departe de tine, ori o relatie nu se tine prin telefon.cel care te iubeste e langa tine, dar tu esti problema..nu il iubesti, asa ca pune capat chinului pentru ca mai tarziu o sa regreti..incearca sa vorbesti cu respectivu si ataca problema, nu ezita si nu sta langa o persoana doar din mila si ca el te iubeste..in relatie e nevoie de 2.
O zi frumoasa sa ai
Pune cap relatiei, inca de la inceput a fost gresit, nu iesi cu cineva din mila, il ranesti foarte tare, nu cred ca il iubeai, era mai mult o obisnuinta deprinsa pe parcurs din moment ce ai uitat asa rapid de el, nu arunca nimeni cu pietre, eu cred ca cel mai bine e sa-i pui punct relatiei acum ca sa nu-l ranesti mai mult, asta e doar parerea mea, tu stii mai bine ce ai de facut.
Trebuie sa-i spui adevarul prietenul tau de casa, sa nu isi mai faca sperante degeaba. Iar cu celalalt prieten, ''adevarat'' contiunua sa vorbesti chiar daca sunteti la distanta, cine stie poate va veti reintalni. Succes!
"nu-l pot suferi sa se atinga de mine nu-i pot spune nici macar te pup noate buna cum o faceam cindva"
GATA! Punct si de la capat.
Nu mai continua ceva ce nu poti, doar de dragul astuia ranit.
Asta e, esti femeie, tu nu ai nevoie de explicatii logice in actiunile tale, tocmai de aia inca nu vi se da voie sa fiti preoti sau masoni
Ești într-o situație dificilă,mai precis prinsă între ciocan și nicovală. Băiatul care te iubește, trebuie să știe că nu poți obliga pe nimeni să te iubească, iubirea vine de la sine, n-ai ce să-i faci, la fel cum și dispare cu timpul.Este ușor,dacă nu-l mai vrei pe acest băiat,chiar dacă suferă,poți să-i explici cum stă treaba că nu mai simți nimic pentru el și să rămâneți prieteni buni ajutând-ul să treacă peste,chiar dacă tu ești persoana care o iubește.Iar cu băiatul acela, poți ține legătura încontinuare și să aveți o relație frumoasă. Totul trebuie rezolvat cu calm și cu răbdare, nu te panica că orice problemă are o rezolvare, iar dacă nu are, nu este cazul să te panichezi. Sper că te-am ajutat.Baftă!
Mersi mult la toti mati incurajat cred ca voi urma sfatul vostru si va fi totul ok, mersi mult
Geo2969686 întreabă: