Nu trebuie sa fii nepasatoare sau indiferenta daca te deranjeaza ce spun cei din jurul tau incearca sa iti schimbi anturajul, zambeste mult si ai incredere. Gandeste-te la cate lucruri minunate ai facut pana acum si cat de importanta esti pentru unele persoane!
Spun asta nu pentru ca vreau sa fiu asa, ci pentru ca prietenul meu imi cere asta pentru ca simte ca il sufoc si vrea libertate. Intr-un fel are dreptate, de aceea vreau sa fiu asa.
stai un pic... ce libertate vrea? Acum serios, daca esti intr-o relatie nu vrei libertatea sa te duci cu altele sau sa ignori partenerul, si sa te intorci la el cand vrei tu, ca la o piesa de rezerva.
Daca nu te respecta, nu te merita! si atunci ce rol mai are iubirea si alte de astea intr-o asemenea relatie?
Libertate foarte mare, adica sa nu il sun, sa nu il caut, daca iese undeva sa nu ma intereseze unde. Ceva de genul asta. Cand are chef de mine sa ma vada, ma cauta el ..si a zis ca daca face toate astea nu inseamna ca ma inseala. Nu vrea asta, mi-a zis el insa eu nu stiu ce sa cred.
Indiferenta si nepasatoare nu-ti recomand sa fii, pentru ca traim intr-o societate in care toti suntem conectati intre noi prin diferite forme de relationare... totusi poti fi un pic mai selectiva.
Lucrurile care nu te afecteaza direct, nu le da voie sa te afecteze pe alte parti. Ex.: Cineva o face pe o prietena de a ta, proasta sau curva. Impactul este intr-o prima faza si asupra ta, pentru ca se creeaza gandul ca tu nu stai cu o proasta sau curva, pentru ca tu esti inconjurata de oameni integri, frumosi si inteligenti. Dar gandeste-te mai departe... poate persoana aceea avea intr-un fel dreptate si in plus are dreptul la o opinie - ca si tine. Parerea lui poate fi corecta sau incorecta. Cumva daca esti afectata de asta si tu crezi in sinea ta ca exista posibilitatea sa aiba dreptate.
Apreciere de sine, pe care o cauti tu, tine de increderea in sine. Gandeste-te ca toti oamenii sunt frumosi si au ceva de oferit, chiar daca unii sunt niste nesuferiti. In aceasta categorie te incadrezi si tu, si eu, si toata lumea. Deci tu ce ai de oferit? pentru ca esti foarte frumoasa!
anonim_4396 întreabă: