| AdrianaGoodgirl a întrebat:

As vrea sa cant dar nu stiu daca am voce, si ce fel de melodii aș putea cânta. Daca stiti cumva ceva site-uri care ma pot ajuta să vad daca pot canta, va rog sa imi scrieti.Multumesc! Dau fundița

Răspuns Câştigător
| Strongerthanyou1 a răspuns:

Orice voce se poate dezvolta! Eu te sfatuiesc sa te duci la canto la un profesor bun si sa inveti tehnica vocala, respiratie, impostatie, rezonanta, te vor ajuta enorm! Nu poti invata de pe net sa canti! Nu e suficient, iar daca vei intelege gresit exercitiile, te vei forma gresit si iti poti strica vocea! Si cel mai important, cu cat iti doresti mai mult ceva, cu atat mai repede se intampla! Incepe cu melodii simple, apoi avansezi la un nivel de dificultate din ce in ce mai mare, chiar si ca ambitus, adica sa canti piese din ce in ce mai sus sau mai jos! Cu cat canti mai des, cu atat vocea ti se dezvolta mai mult si mai repede!

1 răspuns:
| Strongerthanyou1 a răspuns:

Pe langa ce ti-am enumerat, daca te rogi din suflet la Dumnezeu, se va intampla sa ai o voce excelenta daca te rogi cu credinta, adica tu chiar sa fii sigura ca te va ajuta, si mai ales daca iti doresti foarte mult!