Daca nu ar fi sentimente profunde intre voi nu ar fi durat atata timp, indiferent de faptul ca ati avut si alti parteneri intre timp. De obicei in astfel de situatii se intampla de 2 sau 3 ori aceasta impacare dupa care fiecare continua pe drumul lui. La voi s-a intamplat de mai multe ori. Singura solutie este sa vorbesti deschis cu el si sincer. Spune-i ca lucrurile s-au schimbat, ca ti-ai dat seama ca tu chiar tii la el si ca nu are rost sa va mintiti asa la nesfarsit. Spune-i ca daca tine la tine se va desparti de ea. In primul rand trebuie sa il faci sa inteleaga ca tu nu mai esti dispusa sa il imparti cu nimeni si nici nu o sa mai cauti alt baiat pentru ca simti ca de el ai nevoie. Bineinteles aceste vorbe sunt valabile daca tu chiar il iubesti si vrei sa fie diferit fata de inainte.
Eu zic sa ii zici ca iti pare rau pentru ca l-ai despartit de celelalte fete, pentru ca erai geloasa si pentru ca il iubeai prea mult ca sa mai fi al altcuiva decat al tau... va crede ca e ceva serios, de preferat nu rade, fi serioasa si uitete in ochii lui cand vb cu el... :*:*: succes, ma pricep la din astea de dragoste, doar la altii nu si la mine.:*
Asta chiar nu mi se pare a fi o relatie! Daca v-ati inselat pana acum, ce te face sa crezi ca nu se va mai intampla si acum?
Cauta pe alt cineva, o persoana pe care nu ai putea sa o tradezi niciodata, iar sentimetul tau fata de el sa fie si al lui fata de tine!
Si totusi, daca chiar ti atat de mult la el, si crezi ca nu il vei insela, spune-i tot ce simti, deschide-ti sufletul in fata lui si te va intelege! Dar fi sigura in ceea ce faci!
Nu stiu da ca tine cu adevarat la tine de vreme ce nu e dispus sa o lase pe cealalta pentru tine, tu artrebui sa-i dai intalnire, sa-i vorbesti dechis despre relatia voastra de pana acum si ce va fi, daca voi tineti unul la celalalt ar trebui sa lasati de la voi si sa va intelegeti, chiar daca tii la el i-ati inima-n dinti si spune-i hotarata ca tu te-ai schimbat si daca e dispus sa renunte la cealalta si la celelalte pentru tine si sa-ti fie fidel vei mai fi cu el pentru ca asa te-ai saturat de aventuri scurte.in felul asta crede-ma ca nu va mai tine, am trecut si eu prin asta doar ca a durat 3 luni si tipul se supara ca nu-i dadeam ceea ce voia el, in cazul meu chiar nu se merita, dar iti zic ca desi si acum ma cauta si vrea sa se impace cu mine eu nu mai vreau, am tinut odara la el, chiar daca am suferit dupa, acum nu vreau s-o mai iau de capat, succes si tie.
Eu nu inteleg de aici motivul despartirii voastre. E altul de fiecare data? Sau ati ajuns sa va placa faptul ca vedeti ca aveti putere unul asupra altuia incat sa va distrugeti relatiile cu alte persoane? Tu crezi ca asta e dragoste? Si cum de nu ti-ai dat seama mai demult ca vrei cu adevarat sa fi cu el? Doar acum in momentul in care el nu mai vrea sa se desparta si chiar tine la actuala lui prietena tu realizezi ca pe el il vrei in ruptul captului. Eu zic sa stai un pic, sa revezi toata "istoria" care ai avut-o cu el, si sa fii foarte sincera cu tine in legatura cu ceea ce vrei cu adevarat. Ori da, ori ba. Apoi ar trebui sa vorbesti cu el sincer si deschis despre toata "relatia " voastra.
Mama avea o vorba "Orice relatie e ca un fir de ata. La fiecare cearta sau despartire se rupte. La prima impacare apare primul nod care leaga iar ata. Cu cat sunt mai multe noduri, cu atat firul de ata devine mai fragil. " Voi mai aveti loc de inca un nod?
Hmm)nu stiu ce sa zic de voi 2! pai daca zici ca tineti unu la altu si chestii din astea dc ai stati u cu alti baieti si el cu alte fete dc va despartiti mereu? nu vi se pare cam aiurea eu zic sa ma mai maturizati putin sa ganditi lucrurile la rece si sa decideti daca vreti sa continuati asa sau sa stati impreuna "cand aveti chef"! asta trebuie sa o decideti amandoi!
Incearca sa nu-l mai bagi in seama cateva luni si lui ii va fi dor de el te asigur
Poi asta e faza ca stam un timp in care nici nu ne salutam si dupa reincepe sa-mi trimita mesaje, sa ne intalnim si povestea se reia.Si iar vorbim un timp dupa care ne certam...
misauratcuviata întreabă: