Cred ca nu ai inteles nici tu ce spui, afirmand ca aia iti strica reputatia ca nu bei, nu fumezi si nu te duci cu ei la golaneala, cand in realitate este DE BINE, adica esti cinstit si cuminte si pentru asta nu trebuie sa faci nimic lor, doar sa stai cat mai departe de ei si chiar sa uiti ca ti-au fost odata prieteni, ca de asa oameni NU vei avea niciodata nevoie in viata ta.
Pai mi-o strică prin vorbele care le scot, mă vor crede toți prost, și își vor bate după joc de mine
Dimpotriva, asta este admirat, ca nu faci parte din clanul lor golanesc, ca nu fumezi, ca nu bei, ca nu te duci cu ei.
Buna.Degeaba bei acum, poti spune ca reputatia e deja stricata.In locul tau mi-as pastra principiile si buna crestere.E penibil si otravitor pentru suflet sa faci ceva ce nu doresti doar ca sa te integrezi intr-un grup (in acest caz de nesimtiti bagati pana in gat in anturaje rele) sau sa simti ca apartii. Daca erau prieteni adevarati nu incepeau sa te barfeasca despre ce faci si ce nu, ci iti respectau alegerea.Nici eu nu am baut in adolescenta, nici acum nu beau, iar prietenii mi-au respectat mereu alegerea. Daca sunt care fac misto, ti-ai ales oamenii gresiti pe langa care sa stai. Oricum nu pierzi absolut nimic, crede-ma.)
Doar alți urangutani ca și ei vor fi deranjați sau te vor ataca pentru că nu bei. Deci zi mersi, îți arată cu cine nu merita sa fii prieten.