Ceaiul verde ajuta la slabire prin aceea ca scoate afara toata mnacarea din tine. adica stai pe wc mai toata ziua, caca si pipi intr-una. odata cu eliminarea fortata din organism a ceea ce este de eliminat elimina si vitamine, saruri, minerale etc, care sunt foarte importante pentru copii. din cauza asta poti ajunge la niste dezechilibre grave in organism de substantele mentionate, poti facea caderi de calciu (lesini in strada), anemie si alte chestii grave, de aceea nu este recomandat sub o anumita varsta, cand organismul este deja mai stabil in functionare.
Stiu, dar totusi daca maninci proteine lactate, fructe si legume cresterea nu o va imipiedica. vreai sa tii dieta, te ajut eu sunt o mica profi in acest domeniu, de miine pe data de 1 august incepe, eu o sa tin cu tine, nu minca fainoase decit o hrica de piine.organismul are nevoie de piine. maninca la gustari fructe ..cind tie foame fructe si legume! nu mica carne grasa, fast food, prajit! fa o ora de sport pe zi.de exemplu pump it up 1 2 3 4 5 6. iti dau linkul http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg si merge apoi tot mai greu.ai voie sa maninci dupa 6 seara.principalu sa nu contina multe kcal caci daca nu maninci organismul va crede ca este in pericol si tot ce vei minca a doua zi se va treansforma in grasime. maninca 1000 1200 de kcal! obligatoriu...2 litri de apa pe yi.mai ales cind faci sport.cel mai practic e sa faci jojing.si sa sari coarda! si innotul! ce zici de mine incepem o cura de slabire? eu vreau sa slabesc 5 kg.dar tu? ah da si eu am 14 ani si 8 luni )))
Scuzati ca ma bag in discutia voastra nu ma incadrez la adolescente, dar cautand postari despre slabit am dat de voi. Daca va intereseaza si o parere de om cu ceva experienta si informatii despre slabit.
Ideea ca "organismul are nevoie de paine" este falsa. Nu este o nevoie a organismului, iar painea alba (spre deosebire de cea cu adevarat integrala sau din faina neagra) este chiar nociva pe termen lung (vezi afecituni gen sindromul colonului iritabil, masa lipicoasa pe care o formeaza aluatul de faina alba ins tomac si multe altele).
"Ceaiul verde ajuta la slabire prin aceea ca scoate afara toata mnacarea din tine. adica stai pe wc mai toata ziua, caca si pipi intr-una" - cu tot respectul, dar este gresit. Ceaiul verde e
intr-adevar diuretic si ajuta la slabit, dar o cana de ceai verde pe zi nu are asemenea efecte.
Mare atentie - sunteti inca in crestere, curele de slabire dezechilibrate va pot afecta pe termen lung organismul, nu faceti asemenea cure fara o ghidare specializata. Va trebuie nutrienti in cantitati echilibrate, minerale, oligoelemente, acizi grasi, etc.
Daca chiar e nevoie de slabit - incercati taratele de psyllium. In combinatie cu fructe cu valoare antioxidanta mare, va pot ajuta si la nutritie, si la slabit. Exista un produs pentru Juniori care contine asa ceva, nu ii dau numele, dar interesati-va, nu sariti imediat la orice cure de slabire.
Merci pentru info ..eu vreau sa slabesc dar acum nu prea pot sunt la bunica unde este multa mincare. poate pe la sfirsitul lui august inceput de septembrie cam asa ..sunt destul de normala dar am picioar scurte si am talia in forma de para, asta problema )) nu vreau sa slabesc mai mult de 5 kg am intre 49 si 50 si vreau sa ajung la 45 46 am undeva 157 de cm )))
Incearca sa nu folosesti ceaiuri sau diete inutile... si eu am 14 ani si incerc sa slabesc..doar ca prefer sa fac mai mult sport si sa mananc mai sanatos. seara alerg cate 30 de minute iar inainte faceam si abdomene dar acum nu mai fac pentru ca nu mai e nevoie (doar pentru mentinere cate 10) ..in orice caz nu consuma ceai verde si nu te infometa! :X Succes!
blondutza_9890 întreabă: