| eliiiza05 a întrebat:

Buna. As vrea sa dau la medicina, am inceput din toamna prgaturile,insa deja nu mai rezist si nu prea pot tine pasul. Pe de alta parte, alt domeniu nu vad sa mi se potriveasca. Nici pe medicina nu pot zice ca ma atrage asa mult dar parca e singura cat de cat mai ok pentru mine.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti sigura ca vrei sa dai la medicina?
Daca pe tine te-a daramat juma de an de pregatire, cum dumnezeu crezi ca vei face fata la 6 ani, super grei de invatat pe branci in timpul facultatii si apoi 4 ani de rezidentiat, unde lucrezi si inveti in acelasi timp?

| sierra1 a răspuns:

Sunt unele ținte (cum e și medicina) care necesită eforturi. Și nu oricum, ci la greu. Succes in alegerea ta!

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, daca acum la pregatire nu faci fata, mai incolo nu va deveni mai usor, ci dimpotriva.Incearca sa te gandesti la domenii conexe, fiindca daca nu iti place si o faci doar asa ca sa fie parintii mandri, sa te laude lumea etc. vei avea o surpriza foarte neplacuta.

| Nirvanaaa a răspuns:

O sa fiu sinceră ca nu am de ce sa te mint: pe lângă volumul din facultate, pregătirea e mic copil.
Dar poate te obișnuiești cu rutina învățării și îți va fi mai bine. De tine depinde.