Daca te-a pus diriga ceva ce ii va aminti de tine, ceva simbolic daca ii plac jucariile de plus sau ia o poza cu voi doi si pune-o in rama si ma mai gandesc si daca o cunosti bine si iti place de ea ceva ce i place(poate ii stii si tu gusturile, culorile preferate) un parfum, roaga o prietena sa te ajute cu chestii de cosmetica(daca se macheaza) bijurerii(depinde de buget) bratari, cercei si multe altele muult succes te pooop
Poti sa ii iei o jucarie care canta. De preferat ca simbol al craciunului. Eu i-am luat asta unei colege si a fost super incantata. Nu se mai oprea din pupaturi.
În timpul orei de matematică o iei prin surprindere, începi să îi mângâi finuţ piciorul şi urci încet, încet... Asta o să-i distragă atenţia suficient timp cât s-o săruţi pasional pe buze. Foloseşte strugurina.
Daruiestei ceva in care sa nu poata uita asa repede.
Daca esti pus de dirig'a/ul ta/u, sa ii iei cadou, i-ai ceva care sa ii foloseasca si in timp sau ceva ca amintire, cum ar fi:o esarfa, un parfum, un bibelou in forma de inger, un ursuletz de plus etc.
Daca e din cauza faptului ca ai anumite sentimente pentru ea, incearca astfel:pune niste petale de trandafir pe scaunul ei unde sta, cu un trandafir in banca dar sa se vada, ca nu cumva sa bage ghiozdanul in banca si sa faca floarea praf. Incearca sa vezi ce reactie are, urmareste-o atunci cand vede floarea, du-te la ea, ia-o de mana surprinde-o cu un sarut.
Apoi cu mana cealalta care va fi la spate, iar in aceea mana se v-a afla un lantzic sau o bratara si o intrebi daca iti permite sa ii pui bratara la mana sau lantzicul la gat(depinde ce preferi sa ii iei) si dupa ii zici:"Sper ca ti-a placut ce ti-a adus anul acesta Mos Nicolae"
In fine gasesti tu ce sa ii zici te descurci tu, nu?
Tot ce conteaza, e sa daruiesti din inima si cu mult drag
Raspuns de la razvix:te sfatuiesc sa ii cumperi o cutie cu ciocolata sau un buchet de flori
Îi poţi da un ursuleţ de pluş sau animaluţede pluş. un colier cu initiala ei sau lui un ceas o cana o stiluta cu parfumul ei preferat o bratara cercei sau o felicitare. Sper ca ti-am fost de ajutor
Dexaa întreabă:
aqswdefrgthyjukilo întreabă: