Nu te pune pe locu 2 dar lasa l mai liber sa iasa si el cu prietenii, nu numai cu tine, iese si el cu ei la o bere la un fotbal la o vorba ...
spune-i daca se intampla ceva intre voi 2 sau doar are nevoie de mai multe iesiri cu prietenii.eu zic ca e cum zic eu, parerea mea. asa eram si eu inainte il stresam ca nu stiu ce acum il las mai liber vorbim mai des mai ales ca e la facultate si e mai departe facultatea, dar ne intelegem bine. deci lasa-i libertate sunt sigura ca va aprecia gestul tau. bine nici libertate deplina dar cat de cat acolo.
Pai, cred ca sa plictisir de tine deja cauta sa fie singur ar trebui sa stai cu el de vorba si sa vorbiti sa lamuriti lucrurile
3 ani? si inca nu l-ai cunoscut indeajuns de bine? .
schimba ceva. fii mai spontana. fa-i surprize. de alea amuzante, nu un catel de plus sau etc . .
jucati-va impreuna! . gen kissuri, imbratisari. nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun.
Succes iti doresc.
S-a plictisit! Incearca sa schimbi ceva in relatia voastra. Sa faceti ceva mai neobisnuit. O drumetie ar fi frumos.
Vorbeste cu el despre ce te framanta, nu tine frustrarile in tine. Comunicarea e cea mai importanta.
E normal sa se intample asta dupa atata timp. Invata cumva sa stii sa intretii relatia. Daca nu, se va pierde...