| Alexandra_7889 a întrebat:

Buna as vrea sa imi dati niste sfaturi:
M-am despartit de prietenul meu...acum 4 luni din cauza mea totul a fost din cauza mea s-a rugat de mine sa ne impacam si nu am vrut...acum imi este enorm de dor de el pentru ca stiu ce am avut langa mine si stiu ce am putut sa pierd.el sustine ca nu mai tine la mine si acum nici eu nu stiu ce sa mai cred.Simt oarecum ca nu este asa A fost,, obligat" sa nu mai vorbeasca cu minewinking
ce sa fac?sad
nu-mi spuneti sa il uit sa caut pe altcineva pentru ca nu pot efectiv nu pot imi este dor de el il iubesc enorm

Dau funda
multumesc anticipat :-

Răspuns Câştigător
| Mihaelutsaa a răspuns:

Buna.
Eu zic sa-i spui ceea ce simti cu adevarat si daca tine la tine, sau a tinut cu adevarat, te va accepta asa cum esti si va intelege. Nu poti sta cu mainile-n san asteptand poate mai vine el inca o data sa-ti ceara sa va impacati, fa-o tu. Daca va accepta, va tine cont ca tu ai vrut sa va impacati.
Bafta :*

| Alexandra_7889 explică (pentru Mihaelutsaa):

Buna i-am spus si nu stiu daca pare indiferent sau nu...dar mi-a zis ca nu suporta sa ma vada plangand si nu stiu ce sa zic sad

2 răspunsuri:
| aanabella2358 a răspuns:

Buna. Alexandra, nici eu nu stiu daca as fi facut asta daca as fi fost in locul tau dar ru iti propun ca daca chiar crezi ca el mai tine la tine si tu chiar tii mult la el...eu zic sa-l iei intr-o zi (chiar maine) si sa-i zici cu adevarat ce simti. Astfel el o sa-si dea seama ca chiar tii mult la el si o sa va impacati. Succeswinking