Eu sunt microbist. Tin cu steaua si am camera in rosu si albastru. Nu vreau sa te iei dupa mine. Eu iti recomand o nuanta de albastru deschis
Albastru şi verde – Aceste culori crează impresia de pace şi relaxare. Sunt cele mai indicate pentru a fii folosite în dormitor, aceste culori ajută să ai un somn relaxant.
Eu am 2 pereti verzi(cel de la usa si cel de la fereastra, care sunt fata in fata) si doi rosii-visinii.
Eu sunt fata si sunt obsedata de albastru, parerea mea este ca [,] culoarea albastra e cea mai potrivita pentru o camera in care si dormi, pentru ca te relaxeaza un pic.
Uita-te pe site-ul magazinului Ikea.: http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/RO/. La catalog, pentru adolescenti este pagina 184.Au niste lucruri super:xSper ca ti-am fost de ajutor.
Albastru, dar si verdele ar veni bine mai ales ca in verde nuprea sunt camere; eu mi-as fi facut-o in verde sau albastra, dar eu sunt fata si parintii mei mi-au facut-o in roz...
Un albastru deschis ar fi cel mai potrivit. eu una am un fel de roz(mentionez ca nu`mi place rozul in mod special, nu am haine roz etc.) insa e linistitoare culoarea, nu e nici o noanta aprinsa, e potrivita. sper sa te descurci in alegerea unei culori=)
Anonim_3348 întreabă: