Pai o inteleg e ingrijorata pentru tine ea te vede tot fetita aia mica care nu stie sasi poarte de grija...crede ca acolo sunt baieti mult mia mare decat tine si e ingrijorata sa nu ti se intample ceva... ea tine la tine dar u nu vrei sa o asculti pentru cati sustii ideea ca el este un baiat de trebuie atunci dc nu il inviti la tine acasa sa il vada si mama ta ca e un baiat de trebuie si daca il va vedea te va lasa sau daca ai cunostinte de varsta ta care se duc si ei atunci pune-i sa te sune si sa o roge pe mama ta sa te lasa sau sa vina ei la tine acasa.sti proverbul. undes multi puterea creste unde-i unul nu sporeste...deci cheama-l pe el sa vada ca este un baiat bun sau cheamai si pe cei de 14 ani care se duc si o veti convingeti ...sucees:*
Pe la sfârşitul anilor '80 eu trebuia să mă duc la mamele mai multor prietene care erau din anturajul nostru pentru a le ruga să le lase pe fete să participe la sfârşit de săpentruămână la discotecile sau chefurile pe care le făceam.
La fiecare peărinte în parte trebuia să-i promit că fiica lor nu se va îmbăta şi v-a ajunge acasă înainte de miezul nopţii.
Eram singurul din grupul nostru care reuşea să le convingă de fiecare dată chiar dacă uneori fetele ajungeau acasă cu mult după miezul nopţii.
Atunci încrederea se câştiga mai uşor ca acum.
Pai stiu cm este multe pobleme de genul am si eu chiar daca am 17 ani. incearca sa il aduci pe baiatul respectiv sa il cunoasca si sa isi dea seman si apoi poate se va indupleca.sau comportate f frumos cu ea si ajut-o la treaba si daca vezi ca incepe sa cedeze incearca sa fixati o ora potrivita pentru a te intoarce acasa sau eventul zi ca vine fratele sau sora mai mare cu tine numai ca sa te lase si te descurci u sa vorbesti ca ei bafta si distractie placuta!:*
Da, ai motive. dar sunt sigur ca sunt neinteresante pentru mama ta. ea nu trebuie sa le stie. fiindca tu vrei sa iei decizii in viata si asta e o decizie buna.deci mama ta nu trebuie sa o stie. daca eeee buuuuna? nu? ea trebuie sa o accepte.nici nu trebuie sa stie unde te duci de fapt. ce esti mica? esti fata mare. si dupa bairam, o sa fii exajerat de mare.doar nu vrei sa te tina de mana. nu? pai eu te pot ajuta.ascultati mama.ca ea stie foarte bine unde te duci si ce vrei tu sa faci la 14 ani si jumatate.stiu si eu.si stii si tu. da... tu crezi ca e bine.noi nu credem.
Tepes... daca te referi la ceea ce cred eu sa stii ca nu sunt genul ... adica stiu ce varsta am si ceea ce trebuie sa fac si ce sa nu fac.... doar ca ea e prea ingrijorata... zice ca am crescut si cu cat trece timpul parca ar vrea sa ma tina inchisa in casa... de la un timp nu ma lasa sa mai ies nicaieri. nu-i inteleg ingrijorarea
Daca mai cunosti si alte persoane care merg la acest majorat, roaga-i sa vina intr-o seara la tine, si fa-le cunostinta parintilor tai cu ei, inclusiv cu prietenul tau.sau ai putea sa-i rogi pe parintii prietenului tau sa o sune pe mama ta si sa-i spuna ca le-ar face placere sa fii si tu cu ei.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc...intreab-o intr-o seara pe mama ta ...aunci cand nu e nervoasa ...de ce nu te lasa sa mergi la majorat... discutzatzi calm ...incet...si daca vazi ca tot nu te lasa... a doua zii cand vine ora mesei ...incepi sa te joci cu mancarea prin farfurie fara sa mananci si stay trista ...atunci ea te va intreba ce s-a intamplat... dupa aia u te uiti in ochii ei cu lacrimi in ochi si apoi lasa o lacrima sa iti curga pe obraz ...si ii zici dc esti suparata si rezolvi totul... sper ca te va lasa ...eu asa o conving pe mama ...ca tata... e prea usor de convins... dar mama...nu prea... dar uite daca te lasa iti urez distractie placuta bye bye ...treci si pe la intrebarile mele sa imi zici daca te-a lasat te pooop
Eu cred ca ar trebui sa vorbeasca acea persoana cu mama ta si sa i convinga sa te lasa pentru ca nu vei pati nimic. Cred ca ar conta si acest lucru. Te pup! Succes!
Diorrus întreabă: