| claudia9 a întrebat:

Buna as vrea sa imi dati si mie un sfat. nu stiu ce sa ma mai fac cu prietenul. m-am certat cu el vineri adica nu ne-am certat dar el seara plecat la aparate si eu m-am suparat pe el pentru ca la mine sa vaita ca nu are bani.si m-am suparat pe el su nu i-am mai raspun la telefon.pana l urma i-am raspuns si i-am spus clar ca da nu se schimba numai stau cu el si daca se schimba o stam iar impreuna. el acum ma sun ii raspund dar in momentul de fata nu ma atrage nimica la el. el mi-a promis ca se schimba nu stiu ce sa fac sa interup orice legatura cu el pana se schimba sau sa il ajut sa se schimbe?

2 răspunsuri:
| viorel70_1442 a răspuns:

Cazul e grav... oricum nu o sa se schimbe asa ca dai cu tifla(dai papucii)

| Hmmmm a răspuns:

De ce ai inceput o relatie cu un baiat de care nu iti place?
o relatie nu inseamna ca unu din cei doi sa il schimbe intentionat pe celalt.problemele care apar in relatia voastra ar trebui discutate deschis, fara sa fie luate ca niste reprosuri si trebuie facut ceva sa le rezolvati. tu ai inceput relatia aia cu el sa ai pe cine sa schimbi? da! ca o relatie ne schimba oarecum e o chestie, dar faptul ca tu vrei sa ii impui unele schimbari e cu totul alta chestie.si e gresit intr-o relatie.schimbarie care apar trebuie sa vina de la sine, pe parcursul relatiei, nu asa.
tu ai inceput o relatie cu un baiat fiind constienta de defectele pe care le are, si acceptandu-l asa.altfel de ce ai inceput relatia?
daca nu te mai atrage, daca nu il mai vrei corect este sa il parasesti si sa il lasi in pace, nu sa incerci sa il transformi in ce ai vrea tu sa fie.