| mmmmmiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm a întrebat:

As vrea sa imi fac varfurile cu o culoare! Pana imi iau vopsea am auzit ca merge cu hartie creponata in apa! Eu am parul saten inchis si nu tiu daca se vede. Intrebari:
1) Se vede pe parul meu cu hartie creponata? Ce culori as putea incerca ca sa se vada?
2)La vopsea ce culoare as putea sa incerc? Mentionez ca am parul saten inchis si pielea maslinie! Deci?
Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| AlexandraPink a răspuns:

Suvitele nu vor fi prea vizibile, avand in vedere ca parul tau este saten inchis/ Va trebui mai intai sa iti decolorezi varfurile. Dupa parerea mea, roz sau turcoaz arata cel mai fain big grin Si eu le-am avut turcoaz si aratau bestial.

3 răspunsuri:
| iKaede a răspuns:

Nu se vede. aceeasi culoare o am si eu la par, bine, probabil putin mai deschisa. poate va da o simpla nuanta parului, dar nu mai mult. dar eu mi-am facut varfurile cu un nuantator de la Loncolor roscat. si e o culoare pe care n-am mai vazut-o pana acum. are si nuante mov. asa arata http://therhythmofheels.files.wordpress.com/2012/03/psps.jpg

| NesSquick a răspuns:

Eu m-am certat cu colegele mele de clasa si mi-au dat cu hartie creponata pe par. Dar daca te uiti nu se vede, doar la lumina din anumite pozitii. Daca aveai parul blond, se vedea perfect.

| andreeactin2002 a răspuns:

1)Da.Mai ales galben.
2)Oricare vrei.