De obicei tigarile electronice sunt pentru cei care doresc sa se lase de fumat, deci nu vad rostul.
Incerca senzatiile tari cat mai tarziu posibil sau deloc!
De ce vrei sa fumezi la 13 ani? Serios acum.
Eu la 18 ani am fumat prima tigara.
Sa fumezi la 13 ani? Really? Parintii tai stiu? Daca iti cumperi una unde dracu o pui, in casa? Da, e un abur, dar crede-ma ca nu esti mai "cool" daca tragi abur dintr-o teava. Pe langa ca virgula costa destul de mult si riscurile cu parintii sunt destul de mari, se spune ca e mai cancerigena decat tigarile normale, pentru ca aburul il tragi doar in gura, astfel faci mult mai repede cancer la gat. Nu prea ai cum sa o ascunzi prin casa deoarece trebuie sa o bagi intr-o cutiuta ca un telefon si o pui la priza la incarcat. Aromele costa in jur de 30 lei ( si nu te tine prea mult sticluta ). Piesele trebuie schimbate odata la 3-4 luni. Am fumat si eu de multe ori tigara electronica si singurul avantaj pe care-l gasesc e ca nu ramane mirosul si gustul, chiar are gust de aroma respectiva. Cat despre dependenta, nu, nu creeaza, se fumeaza doar pentru gust si atat. Oricum, pana la urma e viata ta, faci ce vrei, dar eu zic sa ramai pe tigari normale, pentru ca sunt mai "sanatoase" decat tevile alea de metal. Sper ca te-am lamurit. Funda? ^^