Pentru epilarea mustatii sunt bune benzile cu ceara pentru fata.Scrie pe cutie benzi pentru fata cu ceara.Eu le tai in doua ca sunt prea late,apoi tii banda in palme si o pui, apesi usor, lasi cateva secunde si tragi.Vezi sa nu-ti pui pe buze.In cutie sunt niste servetele in plicuri, iei un servetel si te stergi la sfarsit. Dupa ce termini nu iesi din casa cateva ore ca sa nu se puna praful pe fata ta.O sa te iriti putin, dar iti trece in cateva ore.Nu-ti recomand sa te duci la salon, se ducea o fata si i se umfla pielea si era iritata.E mai buna ceara la rece benzile de care spuneam.Mai poti sa iei firele cu penseta dezinfectata dar dureaza prea mult si parca doare mai rau. Pielea ramane fina.Vezi sa iei benzi cu ceara speciale pentru fata.
Daca este prima data cand incerci asta, iti recomand in mod sigur, ceara. Te va durea putin la inceput.si pielea o sa fie un pic rosie dar iti va trece in maxim 3 ore. O sa ai rezultate foarte bune!
Buna:* in primul rand si eu sunt fata sh da sh mie mi-a dat mustata sh da m-am gandit daca sa o intepartez dar totusi acum o colega se epileaza la mustata sh vreau sa zic ca dupa cateva zile ii creste sh cand va salutati sh na ca fete (prietene) te pupi pe obraz cand te intalnesti, ei bine, vreau sa-ti zis ca e exact ca la tata aspra si te inteapa. dupa parerea mea e fff deranjant acum eu te sfatuiesc sa nu te faci. acum uh alegi... sper ca te-am ajuta. daca vrei fundita?
Bună.
Nu este nevoie de epilare, mergi la hipermarket și cumperi Karaver, cremă pentru decolorarea părului de pe corp!
Pa, pa.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: