anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa imi raspundeti la o intrebare cu sinceritate.Eu sunt o persoana care se enerveaza si se supara destul de repede de obicei sunt destul de sigura ca nu ma supar chiar din nimic (ca unele persoane sunt devina de chestia asta) dar atunci cand se intampla sa ma supere incerc sa ii spun adevarul ca de obicei are loc si o discutie mai a prinsa si acel cineva tine cu parerea lui si imi explicati eu sunt prea suparacioana iar eu incerc sa ii explic ca eu nu sunt asa pentru ca vreau ci pentru ca unele persoane ma fac sa fiu asa.
Iar intrebare mea este cum as putea sa incerc sa nu mai fiu asa suparacioana si impulsiva?
P.s fara sfaturi gen nu o baga in seama nu o lua in considerare va multumesc.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Fiecare om are dreptul la o opinie si acea opinie poate sa fie diferita decat a ta. Daca vrei sa eviti astfel de discutii il lasi pe respectivul sa isi continue opinia. Daca vrei sa iti exprimi opinia diferita, trebuie sa iti asumi faptul ca celalalt se va simti atacat si ofensat. Nu sunt decat doua posibilitati.

Incearca sa gasesti un echilibru. Inainte sa incepi astfel de discutii contradictorii, inspira calm si numara in gand pana la zece, apoi intreaba-te daca merita sa incepi o cearta pe subiectul respectiv? Uneori, mai ales pe subiecte puerile, chiar nu merita si este bine sa ii lasi pe ceilalti in pace, chiar daca ti se pare ca parerea lor este stupida.

Cat despre baiatul respectiv cu care te-ai certat. S-a meritat sa te certi cu el pentru asta? Te simti mai prost acum decat daca te-ai simti daca l-ai fi lasat in pace? Daca da, atunci stii ce sa faci pe viitor. Nu spun ca nu merita sa ii spui chestia asta, insa daca te simti afectata de cearta avuta, atunci cred ca mai bine l-ai lasa sa creada ca este venerat. La un moment dat isi va da seama ca nu este. Sau poate pur si simplu stie deja ca nu este venerat si se da mare pentru ca nu are incredere in sine.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand o sa realizezi ca esti un copil razgaiat pe care lumea il ocoleste, vei intelege ca trebuie sa iti ajustezi comportamentul, pentru ca vei ramane singura si nimeni nu te va iubii.
Istericalele produse de copii astia ragaiati, sunt ajutate in timp de curea tatalui, sau de pedeapsa mamei.
Daca esti inteligenta, vei intelege ca istericalele duc la indepartarea prietenilor si ramanand singura, vei avea de suferit cel mai mult. Nici cele mai bune prietene nu te vor suporta prea multa vreme, daca le arati ca nu-ti pasa si reactionezi violent si impulsiv de fiecare data, in loc sa reflectezi si sa fii blanda si buna.
oamenii iubesc blandetea si bunatatea unei fete frumoase, oamenii iubesc si adora sa fie in preajma cuiva bun, bland calm. Deci, invata sa-ti ajustezi comportamentul, daca doresti sa fii inconjurata de prieteni si sa fii placuta!

| T0T a răspuns:

Păi ce alte sfaturi vrei să îți dăm? Tu ești singura care poate să trateze totul cu mai multă indiferență, care poate să realizeze că nu sunt lucruri importante pentru ea și care să înțeleagă că cei din jur care o supără nu au nicio importanță și nu merită atenție! Aici e vorba să îți dai seama de lucrurile cărora trebuie să le dai cu adevărat importanță și să îți dai seama că e mai rău să te implici în astfel de lucruri care te deranjează. De asemenea să știi ce persoane sunt importante și care nu merită atenție.

| OldSoul a răspuns:

E normal ca respectivul sa-si sustina parerea, tu trebuie sa inveti pentru intai sa-ti expui o parere si sa accepti o alta parere chiar daca nu e asemanatoare cu a ta.
Tu pana la urma de ce te superi? Ca nu e persoana respectiva de aceeasi parere cu tine? Daca da, cu regret te anunt, ca in viata sunt foarte putine persoanele care te pot intelege si cu care te asemeni.
Trebuie sa inveti sa-ti expui punctul de vedere si sa-l sustii cu argumente, apoi cand ceilalti nu il inteleg sau il ignora indiferent cat de bine si cat de mult le-ai tot explicat, abia apoi te poti supara.

| Pushing a răspuns (pentru OldSoul):

Pai spre exemplu azi am avut o conversatie intr-un grup in care un baiat spune ca el este venerat de toata lumea eu am incercat sa ii explic ca nu toata lumea il venereaza ca doar nu zeus sau Dumnezeu este un simplu baiat de treaba si mai multi din grup au tinut cu el deci eu m-am suparat mai mult din cauza ca acele persoane au spus ca nu am dreptate si ca pe acel baiat toata lumea il venereaza intr-un cuvant m-am suparat deoarece m-au facut sa inteleg din cate mi-au spus cum ca el ar fi avut dreptate iar eu m-am simtit ca si cum mar fi facut mincinoasa.

| Divy a răspuns (pentru Pushing):

Ruxandra uite un cadou happy

| OldSoul a răspuns (pentru Pushing):

Eu unul daca eram in locul tau ii dadeam un raspuns ironic si incheiam situatia. Ceva gen, "Ia du-te la X si intreaba-l daca el te venereaza, dar vezi sa te feresti cand da cu pumnul".
Stii, adevarul e cu unele persoane de genul, trebuie sa-i iei la misto sa inteleaga ca nu sunt tocmai ceea ce cred ei ca sunt.
Iar daca l-ai fi luat la misto cum am zis eu, si desigur ai alege pe o persoana destul de increzuta la care sa mearga ai fi vazut ca el o sa faca un ranjet stupid si cel mai adesea pleaca de langa tine pentru ca ai dreptate.

| Divy a răspuns (pentru OldSoul):

Și X are trebui să fie un tip mai șmecher ca băiatul din grupul ei?

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Trebuie sa incerci sa fii mai calma. Orice om are dreptul la opinie, dar trebuie sa gaseasca momentul potrivit.

| WeZo a răspuns:

In primul rand fi mai atenta la cum scrii.E normal ca fiecare sa aiba parerea lui, dar cel mai bine e sa nu insisti, daca vezi ca omu e cum e il lasi sa sustina ce vrea