| Iuliaaaaaaaaaaa a întrebat:

As vrea sa incercati sa cititi asta pentru ca am mare nevoie de ajutor.

Cand eram mica eram foarte retrasa, eram fata care statea in spatele clasei avand o multime de idei dar ii era prea frica sa le spuna, ii era prea frica sa se arate. Acum ca am mai crescut putin m-am mai schimbat si am devenit o persoana careia nu ii este frica de nimic si incerc sa fac fata tuturor.

Clasa mea este cea mai buna clasa din scoala la invatatura, totii profesori ne lauda si asa mai departe, dar nu ne putem intelege intre noi niciodata.

Acum am fost aleasa sefa clasei si cum suntem clasa a 7-a (timpul cand devenim adolescenti si avem din ce in ce mai multe probleme) sunt o groaza de probleme. Unii nu stiu sa respecte, unii stiu doar sa jigneasca sau sa pune etichete si multi altii. Saptamana aceasta au intrecut masura jucand fantanita si adevar sau provocare in clasa, dar nu asa normal, de copii, iar eu, fiind deranjata de acest fapt, am tipat la ei spunandu-le sa ii voi spune dirigintei (bineinteles nu faceam asta, am spus-o doar ca sa ii fac sa inceteze). Unii au inteles ca au gresit dar unii nu, ba chiar cred ca sunt idioata pentru ca le stric disitractia. Problema mea ca este ca ei fac asta in scoala, avand doar 13-14 ani, cand inca ar mai trebui sa profitam de copilarie (parerea mea).

Deci, imi para rau ca v-am povestit atat de mult, dar intrebarea este: Ce pot face sa ii fac sa inteleaga ca trebuie sa se respecte, ca nu mai trebuie sa jigneasca si cel mai important sa inceteze cu prostiile? Si cum pot face sa ne inteleg la fel de bine ca inainte?

P.S.: pana acum nu a fost nici o problema de genul, dar de cand a inceput scoala sunt numai probleme. Chiar nu mai stiu ce sa fac, am incercat totul dar nu vreau sa ma dau batuta asa ca am apelat la TPU.

Sper ca va faceti timp sa ma ajutati si pe mine.

FUNDA :*:*

3 răspunsuri:
| Giulia97Anna a răspuns:

Nu ai ce sa le faci, pentru ca asta consta in cei 7 ani de acasa, daca ma intelegi.

| madalina13021997 a răspuns:

Pai le poti spune sa inceteze...stiu ca asta nu va rezolva nimic dar pur si simplu lasa-i sa faca ce vor pana la urma se vor plictisi de toate acestea.Nu-ti face probleme pentru ca adevarata educatie se va vedea la urma.Tu incearca sa fi indiferenta demonstrandu-le ca esti mult mai buna decat eiwinking

| Corciu_Nicolae_1988 a răspuns:

Mutate din scoala,angajeaza un asasin sa ucida toata clasa(gluma),injurai in rusa(idi nahui(la singular)idite nahui(la plural),sau zaibisi, suka, afigheti) sa recunoastem, esti fata, daca erau baiet mai puteai face ceva