E buna ideea, pune-o in practica pentru ca asa o sa vezi daca e bine sa-l intrebi pe bune sau nu.In caz ca zice da, nu o sa ii mai spui ca a fos o pacaleala.Succes:*:*
Pff.trebuia sa il lasi mai mult.nu trebuia sa ii zici imediat.Pana la urma tot trebuia sa zica ceva si poate ca in momentul ala in care nu a zis nimic se gandea.Acum nu vei stii ce urma sa zica:p.Si @valThina, ai dreptate, poate sa zica la vrajeala si el insa nu a costat-o nimic daca i-a zis.
Totusi,nu-i totul pierdut, poti inca sa aflii.Fa-ti curaj si du-te si vb ca el face2 face sau daca nu poti sa ii zici pe mess de data asta pe bune.Parerea mea este ca mai bine incerci, iti faci curaj pentru ca daca nu mai tarziu o sa regreti foarte mult.O sa fie mai bine daca pana la urma iti va spune ori da ori nu pentru ca asa vei stii ce sa faci mai departe, daca sa il uiti sau nu.Nu astepta sa fie prea tarziuPwp.ai grija:*:*
@jenny poate sa zica si el la vrajeala pentru ca azi e 1 aprilie.deci ai grija poate sa mearga sau nu. dar trebuiesa vezi cum reactioneaza si poti sa il ti asa cateva min sa il intrebi c ii place la tine chestii de genul.si cine stie poate nu se gandeste ca a fost o pacaleala si o ia in serios si asa poate o sa fiti impreuna bafta
@jenny stiu ca nu o costa nimic.de`aia am si zis ca poate sa il intrebe daca o place sau ce ii place la ea etc pacat.are dreptate jenny trebuia sa il mai lasi si daca nu zicea nimic nici dupa 15 min inseamna ca nu stia ce sa iti raspunda si nu vroia sa se dea de gol... poate intr-o alta zi o sa aflii
L-am intrebat dar nu a mai zis nimic...
eu:vrei sa fi cu mine?
tot eu:nu mai zici nimic?
eu:sti ce e azi?
el:ce e azi?
eu:1 aprilie
el:ba asa e
am mai vorbit de scoala
si mi-a zis ca trebuie sa iasa si atat