| ☆ Danny☆ a întrebat:

As vrea sa le spun parintilor(mamei)sa-mi i-a si mie o bustiera... Dar nu stiu cum sa i zic in asa fel sa nu ma certe si nici nu stiu ce fel de bustiera sa imi ia pentru ca o colega mi a zis ca a avut dureri de sani din cauza bustierei ca o strangea prea tare...Am sanii putin mai maricei fata de celelalte fete din clasa iar baietii sse uita la mine ca la masini straine si m-am saturaaat! angry Mersi! Dau fundita.App.am 12 ani si 6 luni.

Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Spune-i mamei tale(fara jena) ca ai nevoie de asa ceva(nu are de ce sa te certe, doar asta e un lucru normal). Momentul in care incepi sa porti sutien/bustiera nu tine de varsta, ci de marimea sanilor. Daca simti nevoia sa porti o bustiera, spune-i mamei tale si mergeti la cumparaturi impreuna. Intreaba vanzatoarea cam ce marime ti s-ar potrivi si, ca sa fii sigura, ar fi indicat sa o probezi. Pentru sutiene exista un tabel al marimilor, iti las un link daca gasesc, ca momentan mi-e cam somn si nu mai am rabdare sa mai stau sa caut. Oricum, niciodata nu cumpara ceva fara sa probezi! Masurile sunt relative, orientative si pe langa asta tu esti clientul, la tine sunt banii, asa ca trebuie sa te gandesti bine inainte sa alegi cevahee hee Doar nimeni nu te poate constrange sa cumperi ceva care nu-ti vine sau nu-ti place.hee hee
Multa bafta si sper sa gasesti ceva care sa te multumeasca! big grin

7 răspunsuri:
| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

Poi... Spune-i pur si simplu si eu am patit asa dar acum... e altfel i-am spus mamei si mia cumparat.
Am mai plesnit si catva colegi si acum nu mai bat apropouri la minewinkinglaughing

| Symona a răspuns:

Y am avut sani tot de la 12 ani si la mine se uitau la fel dar acum nu mai am... y purtam o bustiera mai stransa dar nu ma incomoda. Dar nu am inteles... u vrei bustiera sa ii mai ascunzi putin, sa ti se vada mai mici? Dar y te sfatuiesc sa ii lasi asa cum sunt eihappy

| Roessess a răspuns:

Sincer mi se pare ciudat ca la 12 ani jumatate sa nu ai asa ceva.ma refer ca totusi ar trebui sa-i spui direct. e pur si simplu normal.cred ca ar intelege iar pentru masura.nu ar trebui sa fie f mica asta pentru poate opri cresterea sanilor datorita presiunii cu care se apasa.si cunosc poe cineva care a patit asa.eu iti urez succes!tongue

| licutza_1435 a răspuns:

Pur si simplu zii adevarul, te va intelege la sigur. in privinta bustierei te vei sfatui cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci economiseste bani si ia-ti-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sh eu am 12 ani si nu stiu cum sa ii spun mamei sa im ya un ca ap toate fetele de la mine din clasa au bustiere bine in afara de 1 cre nu are sani deloc[seamana cu mama-sa(deloc marfa)]sh una cre areun pic de sani si are 13 ani da nu vrea sa poarte asa ca:Heeeeeeeeeeeeeelp pleaseeeeeeeeeeeeeeeebig grintonguetongueDtongueD:

| ●ąƖɗą●Φ iЦвęsƮę Рę lęжЦ● a răspuns:

Pai mai bun e sutienul.Iti poti strange si tu acolo niste bani si iti iei.Ar trebuii sa te lase parintii[ma rog mama ta] sa porti ceva[bustiera, sutien]Mult noroc! Iti tin pumnii.