| yyyyy a întrebat:

as vrea sa ma ajuta'ti si p mine putin. deci :

acum o seara eu care sunt fata mi-am facut poze cu mai mulye fete cu aparatul foto a uneia dintre acestea. ea a dat pozele la alte fete si i-a spus uneie dintre ele sa imi dea si mie ca ei ii este sila si nu are chef. fata aceea mi-a dat pozele si mai erau cateva care nu lea avea si si i le-am cerut celei care a dat poze l alte fete si mie nu. mi-a dat vreo 4 poze iar atunci mie a inceput sa imi mearga greu pc-ul din cauza pozelr cred si am uitat sa ii multumesc pentru cele 4 poze si pentru ca mi-a facut mai multe. atunci ea a zis : "npc" iar eu i-am zis "mersi". iar apoi a zis ca am uitat si nu stiu ce. eu i-am explicat ca pur si simplu am uitat. ea ma injurat m-a facut proasta mi-a zis ca nu sunt mai presus decat ea. m-a facut copil prost si tembel. bineinteles i-am zis si eu cateva dar ea a inceput sa ma injure. mi-a zis ca sunt slaba. mia mai zis :" vezi sa nu razi ca te ingrasi.sau stai uh chiar vrei sa te ingrasi " ...eu pe aceasta fata o credeam cea mai buna prietena dintre ale mele. sh chiar imi pare rau ca ne-am certat in halul asta dar acum eu nu vreau sa ma mai impak cu ea ...aceasta nici atat. cand ea a luat o nota mik si a certato profa a inceput sa planga iar eu am sprijinit-o si chiar am plans impreuna! dar ea a uitat. a zis ca doar ma prefac o prietena adevarata dar nu sunt. ce sfaturi im dati?

dau funda si voturi

Răspuns Câştigător
| LoveIsForFree a răspuns:

Sincer fa ce iti spune inima:*.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg straight face fa-ti un jurnal straight facelaughing
astea sunt copilarii.alti n-au ce manca si tu iti bati capul cu astfel de "prieteni"?!