| Noone28l a întrebat:

Bună, aş vrea să mă ajutați. Am 13 ani, iar unii băieți îmi spun că sunt frumoasă şi că le plac. Unii mă întreabă dacă vreau să fiu iubita lor, dar eu le răspund negativ, pentru că nu vreau o relație. Îmi place că băieților le plac de mine, deşi nu văd de ce sunt plăcută de ei. Anyways, cum aş putea să îi refuz fără ca ei să se supere şi să continue să mă placă?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| aimullah123 a răspuns:

Nimeni nu te lasa in pace daca tu ii spui cu frumosul "Bai, nu sunt pregatita pentru asa ceva". Or sa insiste si mai mult.
Daca sunt cam de varsta ta spune-le tu direct dar daca baietii astia sunt mari gen peste 16 ani ar fi bine sa discuti putin si cu parintii tai. Nu vreau sa te sperii dar s-au mai intamplat violuri, oops. Bine, iti dai si tu seama ca nu o sa ti se intample tie asa ceva dar trebuie sa discuti orice cu parintii tai si sa le ceri ajutorul oricand pentru ca de asta sunt parinti big grin
Ps: Sa fii fata cuminte!winking

4 răspunsuri:
| Asdfghjll a răspuns:

Buna poti sai dai o explicatie spune-i ca eu nu sunt pregatita pentru asa ceva si prefer sa fiu singura nu asi dori inca sa fiu iubida de cineva depide si cum vrei sa fii cu el negativ;!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia par disperati sau trolli, refuza-i pur si simplu si sa nu-ti pese de ei.
Daca esti urata inseamna ca-si bat joc de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un catel, baietii nu se folosesc pentru atentia si(continuat sa te placa), asta e bataie de joc sa le dai sperante false.

| IoanaRoman09 a răspuns:

E mai bine sa fii sincera