Costumatia este OK pana la pantofi ai putea sa iti iei ceva balerine sau sandalute cum au aparut acum si fara toc; parul poti sa iti faci cu placa creponat si putin prins sau poti sa ti-l lasi pe spate(se poarta mult asa)...machiajul :-poti sa te faci cu creion(nu foarte tare) cu o culoare mai inchisa pe pleoape; un fon de ten pe culoarea tasi un luciu de buze cu sclipici :X
sper sa iti prinda bine ce ti-am zis
Este OK, imi place stilul tau mai bine da-te cu putin rimel si gloss si niste bijuterii finute din argint.
Sincer NU! Deci cum sa iei tenisi la banchet sa fim seriosi.
In plus nu merge rochita aceea cu tenisi
Deci in primul rand schimba urgent tinuta, serios.Si apoi vorbim si despre accesorii /machiaj etc...
nu :|, sa nu faci greseala sa iti iei tenesii aia, mai bine i-ati niste balerini ceva dar nu aia, sincer ti-ar sta naspa :| deci NUU,, cat despre machiaj credk putin fond te ten, rimel, un gloss, putin creion negru si eventual sa te dai pe pleoape cu culoarea pe care o va avea si rochitaa. si inca o data razgandeste-te in privinta acelor tenesi
http://www.google.ro/......tp?/images
Imi place rochita si boleroul dar baschetii nu se potrivesc. Daca nu poti merge pe tocuri te sfatuiesc sa iti iei o pereche de opinci sau sandale(fara toc...).
Lyss . întreabă: