| Emily15 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati intr-o micuta problema. Fratele fostului meu prieten spune ca ma place si eu cam cred asta pentru ca si in timpul cat eram cu fratele lui imi spunea si vroia sa il las pe fratele lui pentru el. El are 16 ani si e un baiat simpatic, dragut si se comporta foarte frumos cu mine.Imi spune mai mereu daca vreau sa fiu prietena lui si nu stiu ce sa ii spun.El imi zice ca tine foarte mult la mine si ca nu e ca fratele lui ca el tine sincer la mine.Eu i-am zis ca imi e simpatic, dar i-am mai zis ca mi-e teama pentru el pentru ca fratele lui are 19 ani si sa nu ii faca ceva, pentru ca el arata ca e gelos si mi-a spus odata ca daca vorbeste fratesu cu mine zboara si calculator si telefon si tot si fratesu si de asta ma tem pentru el.Dar tin sa va spun ca imi este drag :X, dar ma tem si de ce ar putea sa ii faca fratele lui si ma tem si de ce va spune lumea, pentru ca lumea e rea si va spune ca ..acu umblu si cu fratesu.Va rog spuneti-mi ce sa facwinking

3 răspunsuri:
| iLuzye a răspuns:

1. Nu ar trebui sa iti pese ce spune lumea, sincer.
2. Acum na, e de datoria lui sa se descurce cu frate-su. Din moment ce vrea sa riste, inseamna ca e oarecum dispus sa-si asume consecintele. Poate asta e sansa lui sa devina barbat, sa arate ce poate.
3. N-ar trebui sa-l lasati pe frate-su sa va fie impediment. Cuplul e cuplu, nu are treaba de geloziile altuia. Ia stai si tu de vorba cu ala.

| Tmcn a răspuns:

Păi dacă ăla are 19, tu ce vârstă ai? Oricum, odată ce s-a terminat relaţia dintre voi, de ce îi mai pasă dacă eşti cu frate-su sau nu? O idee ar fi să îi zici celui de 16 ce ameninţări are frate-su.

| Emily15 explică (pentru Tmcn):

Eu am 15 ani happy.