Lol, cum să spui aşa ceva când tu nu ai lămurit lucrurile cu el? trebuia să-l abordezi pe el să vorbeşti cu el să-l întrebi mai multe. Cum să spui aşa ceva în faţa clasei când e total neadevărat? Normal că l-ai îndepărtat. Mergi şi cere-ţi scuze faţă de el pentru ce ai spus. Aşa ar proceda un om normal. Baftă!
Pai in primul rand ar trebui sa va concentrati la scoala mai ales in a 5 a ca e multa materie noua. Apoi sa stii ca nu ai facut bine ce ai facut, acum se poate sa fi fortat oleaca si sa isi recunoasaca sentimentele pentru tine daca le are... Pai baga-l si tu in seama ca na poate e timid oleaca cu fetel, demonstreazai ca il iubesti si te va place si eu, la calsa a 5 a e usor sa iti schimbi parerea despre o fata, de la o simpla amica la iubita... pentru ca inca sunteti copii, sper ca te-am ajutat, funda? plzz
Am sa-ti dau niste sfaturi, foarte utile, din perspectiva mea, ca baiat.
Cand spui ca te aranjezi ca sa-l atragi, ai grija sa nu exagerezi. sa nu dai in vulgar. L-ar deranja
Asta cum ca ai spus clasei, nu cred ca ai facut bine! nu puteai fi sigura de sentimentele lui.Trebuia sa te asiguri intai.Asta cred ca l-a deranjat foarte mult.
De obicei, baietilr (cand sunt mai mici/copii- ca in cazul tau), daca le spui ca ii placi, le faci inima sa bata. Pokemoni . Eu cred ca te place si nu stie ce este mai bine.
Sper ca te-am ajutat>
Pai nu prea ai facut bine.adika parerea mea e ca nu trbuia sa reactionezi asa sa spui colegilor ceva fra ca el sa stie... poate asta la deranjat cel mai tare.. vb cu el si spune-i ca iti pare rau
funda?
Am gasit un site despre iphone apps si vreau sa stiu daca cineva a folosit acest site: http://www.bestappiphone.com
lory_6894 întreabă: