| georgiana_9174 a întrebat:

Bunakiss, as vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi pentru urmatoarea problema:nu ma inteleg deloc bine cu colegii mei de clasa, mereu se iau de mine fara motiv, imi vorbesc urat, uneori ma mai si injura, se poarta frumos cu mine doar cand este sa dam vreun test sa sa avem vreo tema la vreo materie ca in restoh go on. Mi-as fi dorit sa ma inteleg si eu bine cu ei dar din pacate nu se poatestraight face. Am observat ca doar cu mine si cu inca 2, 3 colegi se poarta urat cu restul se inteleg foarte bine. Mi-as fi dorit ca acesti ani sa fie frumosi, sa am amintiri frumoase legate de anii de liceu dar din pacate nu a fost asasad. In toamna trec a 12a si este ultimu an alaturi de ei si sper sa se mai schimbe in vara asta si ei, sa numai fie asa. Ce pot sa fac ca sa am o relatie mai buna cu ei? ce sa fac in continuare? credeti ca se vor mai schimba avand in vedere ca este ultimu an petrecut impreuna? voi ce a-ti face daca ati fi in locu meu, ca eu nu stiu ce sa mai facsad

Răspuns Câştigător
| rater1994 a răspuns:

Uite cum as face eu :Eu i-as ajuta in continuare chiar daca ma injura si din astea Oricum Domnu Dumnzeu vede chestiile astea ajuta-i in continuare si ais a vezi ca se schimba pe loc fa asa."Dam test ne ajuti nu"cred ca asa fac cu tine sau cu temele ajuta-i si in momentul cand te injura a 2-a sau a 3-a zi zile asa "De asta va-m ajutat ca sa ma injurati? asa sunteti? nu va inteleg de ce va comportati asa? ce va-m fac? ca sa va comportati asa vreau doar sa fim prieteni daca ma tot injurati nu mai merita nici nu mia vb cu voi "incearca sa-i aburesti cumva ai sa vezi ca se vor schimba dar nu uita nu te razbuna pentru ce fac oricum Dumnzeu ii va pedepsi sigur pentru asa ceva si mai mult ca sigur mult mai tare de cum te-ai razbuna tuh.App "Dumnezeu poate raspunde pe loc poate raspunde mai tarz" deci nu-ti fa grijiwinking fi tu insunti ajuta-i pe aia care te injura mai mult ca aia au mai mult nevoie de tine si de cuvantul lui Dumnzeu nu-s daca si tuh esti ca si mine simi cer scuze daca nu daca esti Contra dar sper sa te ajute asta cu cev,

0 răspunsuri: