| ozzyyy a întrebat:

as vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva.intr-o problema mai delicata.am facut dragoste cu prietenul meu pe data de 5 ianuarie, si din pacate am facut-o fara protectie, in fine asta e alt subiect.insa ceea ce vreau eu sa va intreb e daca pot ramane insarcinata stiind ca ciclul trebuia sa imi vina chiar azi, pe 15 si de obicei inainte de a imi veni ma dureau sanii timp de 3 zile, iar a 3-a zi imi venea ciclul., cu ceea ce sunt eu in dilema e faptul ca sanii au inceput sa ma doara de pe 10 si ma gandeam ca imi vine mai repede, dar nici in momentul de fata nu mi-a venit.credeti ca am ramas? durerea de sani e un simptom al sarcinii, dar dupa doar 10 zile? nu stiu ce sa fac, am doar 17 ani, mai am 2 luni pana fac 18. iar cand am facut dragoste nua ejaculat in mine, m-a penetrat destul de putin, motivul l-am spus intr-o intrebare anterioara.va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| lcmbobovl a răspuns:

Iti recomand sa astepti pana in weekend(20-21) si daca pana atunci nu iti vine, faci un test de sarcina pentru a te linisti. Testul de sarcina identifica sarcina dupa minim 2 saptamani de aceea am spus sa astepti pana in weekend.

1 răspuns:
| h3ct0r3 a răspuns:

Nu ai cum.Stai linistita E claRrR ca nu ai cum Te UbbEsK FunDittzZa