Prostia omului se cunoastea din multimea cuvintelor.Cu cat vorbesti mai mult cu atat zici mai multe prostii asa ca mai bine cuvinte mai putine si intelepte decat multe si proaste.
Pai daca nu esti rusinoasa atunci care e problema?, gaseste-ti si tu o prietena doua cu care sa vorbesti, iesi afara, plimba-te, fa ceea ce vrei tu sa faci, dar crede-ma ca iti vei da drumul la gura, cand te vei astepta mai putin.
Faza e ca nu prea am cu cine sa ies afara. pentru ca " prietenele mele " sunt invidioase pe mine si... oricum daca le chem afara spun ca au nu stiu ce de facut si nu cred ca are rost sa imi chinui mana sau gura ( mereu cand le chemam afara ba spuneam ca au treaba, ba ca pleaca undeva si daca ma duceam la magazin le vedeam afara ). Colegele mele stau in sat toate si numai in timpul scoli pot discuta cu ele . Si inca ceva nu prea pot sa stau nu stiu cat pe afara ca am niste parinti x_x " distrusi " la 6/7 in casa si na. infine . o sa incerc macar cand sunt la scoala sa vorbesc cat se poate de mult mai ales in ore