anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as vrea sa ma ajutati sufar enorm de mult mi-a murit bunik si eu stau in ksa care era a ei dar mama mai are trei frati care vor sa ne dea afara pentru ca vor avere si tot se leaga de mama si doar eu sunt de partea ei si din cauza asta ma cert si eu cu ei si am sarit la o matusa si am inceput sa tremur de nervi si ma simt foarte rau atimi un sfat va rog ce sa fac ca sa ma calmez...va rog ma gasiti pe id-ul de mes veronik_senzual_4u

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Uite, îți dau o veste și mai proastă, deși nu asta era intenția: mama mea a murit joi spre vineri noaptea la 00. 20 în urma unui nenorocit de cancer de col uterin cu complicații și l-am depistat din multa deșteptăciune a doctorilor tocmai acum 2 luni, în fază terminală. S-a chinuit foarte mult cu boala, a stat internată 3 săpentruămâni în spital, a suferit și o intervenție chirurgicală pe fond de complicații, o nefrostomă percuntantă și încă 3 săpentruămâni a dus boala acasă (am luat-o la cerere acasă, nu doream să moară la măcelarii din mizerabilul de spital) și ieri, 15. 11. 2009 am înhumat-o.
Eu sunt bulversată că a murit mămicuța mea scumpă și dragă care m-a iubit necondiționat, ultimele 2 ore din viața a stat cu ochii în ochii mei iar în ultima secundă a dus privirea către tata și a fost ultima ei suflare.
Nu știu pe ce lume sunt, casa este pustie fără ea, sunt atât de singură iar tata este și mai terminat sufletește decât mine din dragostea pe care i-a purtat-o mamei mele și soției lui.
Fruntea sus, nu ești singura care trece prin astfel de momente.
Să ai grijă de tine, ei sunt acum în lumea celor drepți, nu mai cunosc supărarea, întristarea sau durerea.
Pa, pa.

1 răspuns:
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@legiuiitoarea imi pare sincer rau pentru pierderea ce ai suferit-o, pentru durerea ce o ai acum in suflet! sincer imi pare ft rau si iti doresc din toata inima sa gasesti puterea sa te tii tare pentru taticutul tau,, doamne stiu ca nu e usor, stiu ca este foarte dureros. dar nu mai poti face nimic acum,, decat sa te rogi pentru ea, sa ii fie bine acolo sus si sufletul ei sa-si gaseasca linistea acolo printre ingeri. doamne, nu stiu ce sa-ti spun.as vrea atat de mult sa te incurajez dar gandindu-ma cum mi-ar fi mie in locul tau imi dau seama ca nimic nu ar putea sa ma incurajeze sau sa-mi aline suferinta. imi pare sincer extrem de rau...iti scriu cu lacrimi in ochii, as vrea sa-ti pot fi mai aproape cu o vorba calda, dar nu se poate! am sa ma rog la Dumnezeu pentru sufletul ei si pentru tine si taticu tau sa gasiti puterea sa faceti fata durerii! Stiu ca de acolo de sus te va veghea mereu ...si te va iubii in continuare, chiar daca a plecat din lumea noastra, DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE. SI SINCERE REGRETE! CONDOLEANTE!