| Anonimus2728 a întrebat:

Buna! As vrea sa ma ajutati, vorbesc cu un baiat de 20 de ani, eu avand 15, el imi spune ca vrea sa fie cu mine pentru ca s-a atasat de mine si ca el nu mai e "player" sa isi bata joc de mine dar nu stiu ce sa fac pentru ca si eu m-am atasat de el dar mi se parenun age gap destul de mare

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Clar nu îi poți spune " băiat ", vorbești cu un bărbat de 20 de ani.
El îți spune toate aceste vrajeli tocmai pentru a te prostii și a se folosi de tine.
Sunt 5 ani, cu siguranță pe viitor ar arata mai bine, acum nu îți recomand.
Are alte experiente și fără să vrea te poate manipula, etc.
Și mai bine ieși cu persoane apropiate vârstei tale, riscul este prea mare.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, mai lasa "atasatul" ala ca-i doar in imaginatia ta!

Vezi-ti de scoala si de prietenia cu fetitele, ca esti prea mica sa umbli dupa barbati adulti.

Vezi sa nu fie vreun pedofil sau proxenet (peste) care fura fetite si le vinde pe piata de prostitutie.

| sammie a răspuns:

Cam ilegal să fiți împreună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău să-ți zic, dar o relație între voi la vârsta ta, ar fi cam ilegală.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ce player? ma tu ești un copil de 15 ani tu ești inconștientă? Tu vrei ăla să-și bata joc de tine în ultimul hal? Și nu ști cum sa faci? Asta vrei? Revinoți.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Nu este inconștientă este doar naiva, vinovatul în fapt care este conștient de ce face este chiar adultul de 20 de ani care se uita la copile și își încearcă norocul cu ele.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Ăla este pedofili nu este un adult un nenorocit de "om" ce nu trebuie lăsa în libertate Niciodată

-_- naiva? Nu este naivă chiar deloc.
este absolut inconștientă. 100%100%.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Din moment ce este major și vorbește cu un minor = pedofilie.
Ba este foarte naiva din moment ce asculta la promisiuni de 2 lei de la un tip evitat de majoritatea femeilor.
Dacă era inconstienta nu spunea mai mult de problema de vârsta și cu siguranță nu cerea un sfat.
O persoana inconștienta cu siguranță nu se gândește ca exista acolo vreo problema serioasa.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

-_- este inconștientă 100%100.

Care copil de 15 va cere ajutorul sa vorbească cu un Pedofil de 20 deci? -_- inconștientă nici atâta nu-ți dai seama? Naiva este altceva

| Crescent a răspuns:

Nu e prea ok deloc. Mai bine te opresti acum pana nu ajungi sa il placi mai tare.

| careestefazafrate a răspuns:

El este un pedofil, stai departe de el! Eu am 20 de ani, dar niciodată nu aș profita de copile de 15 ani.

| AnnaNellsehs a răspuns:

Mai așteaptă.